Çiftçi’den PİMTAŞ’a ziyaret

Çayırova 23.11.2020 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Çiftçi’den PİMTAŞ’a ziyaret

Çiftçi’den PİMTAŞ’a ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi plastik sektörünün öncü firmalarından PİMTAŞ’ı ziyaret etti. İlçenin önde gelen firmalarını ziyaret ederek belediye-sanayi işbirliğine dikkat çeken ve Çayırova için önemli projelere imza atan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, plastik sektörünün öncü firmalarından PİMTAŞ’ı ziyaret etti. Çiftçi ziyaretinde, “PİMTAŞ’ta muhteşem bir üretim kapasitesi var. Her geçen gün katma değeri yüksek ürünler üreten ilçemiz, Türkiye’yi başka bir lige çıkarmaya gayret ediyor. Dünyanın her bölgesine emeğiyle üretim gerçekleştiren işçi kardeşimizin ve sanayicimizin yanındayız” dedi. ÇİFTÇİ’DEN TAHMAZ’A TEŞEKKÜR Başkan Çiftçi PİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz’ı ziyaretinin ardından çalışanlarla da sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Tahmaz, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getirerek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti. Çiftçi, “Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz'a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” diyerek PİMTAŞ’tan ayrıldı. Çiftçi’ye ziyaretinde özel kalem müdürü Aydın Turan eşlik etti.          
Çiftçi’den PİMTAŞ’a ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi plastik sektörünün öncü firmalarından PİMTAŞ’ı ziyaret etti.

İlçenin önde gelen firmalarını ziyaret ederek belediye-sanayi işbirliğine dikkat çeken ve Çayırova için önemli projelere imza atan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, plastik sektörünün öncü firmalarından PİMTAŞ’ı ziyaret etti. Çiftçi ziyaretinde, “PİMTAŞ’ta muhteşem bir üretim kapasitesi var. Her geçen gün katma değeri yüksek ürünler üreten ilçemiz, Türkiye’yi başka bir lige çıkarmaya gayret ediyor. Dünyanın her bölgesine emeğiyle üretim gerçekleştiren işçi kardeşimizin ve sanayicimizin yanındayız” dedi.

ÇİFTÇİ’DEN TAHMAZ’A TEŞEKKÜR

Başkan Çiftçi PİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz’ı ziyaretinin ardından çalışanlarla da sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Tahmaz, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getirerek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti. Çiftçi, “Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz'a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” diyerek PİMTAŞ’tan ayrıldı. Çiftçi’ye ziyaretinde özel kalem müdürü Aydın Turan eşlik etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.