Çiftlik Caddesi Kavşağı ulaşımı kolaylaştıracak!

Çayırova 24.05.2021 - 16:59, Güncelleme: 24.05.2021 - 16:59
 

Çiftlik Caddesi Kavşağı ulaşımı kolaylaştıracak!

YENİ İNŞA EDİLMİŞTİ;

Çayırova Çiftlik Caddesi’nde Şifa Mahallesi ile Yeni Mahalle arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak ve trafik güvenliğini arttırmak için yeni inşa edilen kavşak tamamlanarak trafiğe açıldı Tam kapanma döneminde alt ve üstyapı işlerinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesi başladığı birçok çalışmayı bitirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova Yeni Mahalle’de bulunan Çiftlik Caddesi’nin Şifa Mahallesi, D-100 ve Yeni Mahalle kesiminde yeni inşa edilen kavşak tamamlanarak trafiğe açıldı. TRAFİK GÜVENLİĞİ ARTTIRILDI Eski halinde trafikte düzensizliğine ve trafik akışında yavaşlamaya neden olan kesişiminde inşa edilen yeni kavşakla birlikte bu sorunlar ortadan kalktı. Yeni inşa edilen kavşak ile birlikte Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova Yeni Mahalle arasındaki trafik daha güvenli hale geldi. Ayrıca bu yerlerden D-100 Karayolu’na ulaşım da artık daha güvenli ve rahat bir şekilde sağlanıyor. İMALATLAR TAMAMLANDI, ÇEVRE DÜZENLEMESİNE BAŞLANDI Yeni kavşağın inşası kapsamında asfalt serimi, kaldırım imalatları, yaya ve oto korkuluk gibi pek çok çalışma gerçekleştirildi. Yol çizgilerinin çizildiği yeni dönel kavşak çalışmasında şuan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Çevre düzenlenmesinin tamamlanması ile kavşak görsel açıdan da daha zengin bir hal alacak.
YENİ İNŞA EDİLMİŞTİ;

Çayırova Çiftlik Caddesi’nde Şifa Mahallesi ile Yeni Mahalle arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak ve trafik güvenliğini arttırmak için yeni inşa edilen kavşak tamamlanarak trafiğe açıldı

Tam kapanma döneminde alt ve üstyapı işlerinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesi başladığı birçok çalışmayı bitirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova Yeni Mahalle’de bulunan Çiftlik Caddesi’nin Şifa Mahallesi, D-100 ve Yeni Mahalle kesiminde yeni inşa edilen kavşak tamamlanarak trafiğe açıldı.

TRAFİK GÜVENLİĞİ ARTTIRILDI

Eski halinde trafikte düzensizliğine ve trafik akışında yavaşlamaya neden olan kesişiminde inşa edilen yeni kavşakla birlikte bu sorunlar ortadan kalktı. Yeni inşa edilen kavşak ile birlikte Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova Yeni Mahalle arasındaki trafik daha güvenli hale geldi. Ayrıca bu yerlerden D-100 Karayolu’na ulaşım da artık daha güvenli ve rahat bir şekilde sağlanıyor.

İMALATLAR TAMAMLANDI, ÇEVRE DÜZENLEMESİNE BAŞLANDI

Yeni kavşağın inşası kapsamında asfalt serimi, kaldırım imalatları, yaya ve oto korkuluk gibi pek çok çalışma gerçekleştirildi. Yol çizgilerinin çizildiği yeni dönel kavşak çalışmasında şuan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Çevre düzenlenmesinin tamamlanması ile kavşak görsel açıdan da daha zengin bir hal alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.