19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çil ve gönüllüleri Yıldırım’ı ziyaret etti

Gebze 18.08.2021 - 14:34, Güncelleme: 18.08.2021 - 14:34
 

Çil ve gönüllüleri Yıldırım’ı ziyaret etti

Çil ve gönüllüleri Yıldırım’ı ziyaret etti

Erce Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Çil’e ziyarette KRS İş ve İstif Makinaları’nın sahibi Sefa Karasu ve personeliz.net’in Genel Müdürü Cüneyt Bıyıklı da eşlik etti. Gebze’nin tanınan ve sevilen başarılı iş insanlarından, Erce Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Yaptığı başarılı STK çalışmalarıyla toplumun teveccühünü kazanan bir isim olarak öne çıkan, aynı zamanda 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’nin başkanlığını da yapan Çil’e ziyarette derneğin gönüllüleri olan, KRS İş ve İstif Makinaları’nın sahibi Sefa Karasu ve Erce Group’un bünyesinde yer alan personeliz.net’in Genel Müdürü Cüneyt Bıyıklı da eşlik etti. 1 TEBESSÜM 1 HAYAT DERNEĞİ BOZKURT’A ÇIKARMA YAPTI Son günlerde ülke olarak yaşanan yangın ve sel felaketlerinde 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği olarak, afetlerin yaşandığı bölgelere yardım eli uzatarak örnek bir dernekçilik çalışması yapan Hakan Çil ve beraberindeki gönüldaşları, her kesimin taktirini kazandı. Son olarak Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde ev ve dükkanları sular altında kalan afet zedelere ulaşarak, maske, hijyen seti, kumanya ve su gibi önemli ihtiyaçları giderdiklerini kaydeden Çil, derneğe katkı sunan iş insanlarına ve gönüllü ekibe gayretlerinden dolayı teşekkür etti. YILDIRIM: HAKAN BEY BÜYÜK İŞ BAŞARDI Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Kıymetli dostum kardeşim Hakan Bey, iş dünyasındaki başarı çıtasını her geçen gün daha da arttırdı. Fakat kendisi bununla sınırlı kalmayarak, sadece Gebze’de değil, bölge sınırlarımızın dışında da büyük ses getiren 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’ni hayata geçirerek yardıma muhtaç olan herkesin elinden tutma adına çok büyük bir iş başardı. Kimin ne sıkıntısı varsa, getiren 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği ekibi orada diyebilirim. Ben kendisine bu duyarlı çalışmalarından dolayı toplumumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek, Çil, Karasu ve Bıyıklı’ya teşekkür etti.  
Çil ve gönüllüleri Yıldırım’ı ziyaret etti

Erce Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Çil’e ziyarette KRS İş ve İstif Makinaları’nın sahibi Sefa Karasu ve personeliz.net’in Genel Müdürü Cüneyt Bıyıklı da eşlik etti.

Gebze’nin tanınan ve sevilen başarılı iş insanlarından, Erce Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Yaptığı başarılı STK çalışmalarıyla toplumun teveccühünü kazanan bir isim olarak öne çıkan, aynı zamanda 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’nin başkanlığını da yapan Çil’e ziyarette derneğin gönüllüleri olan, KRS İş ve İstif Makinaları’nın sahibi Sefa Karasu ve Erce Group’un bünyesinde yer alan personeliz.net’in Genel Müdürü Cüneyt Bıyıklı da eşlik etti.

1 TEBESSÜM 1 HAYAT DERNEĞİ BOZKURT’A ÇIKARMA YAPTI

Son günlerde ülke olarak yaşanan yangın ve sel felaketlerinde 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği olarak, afetlerin yaşandığı bölgelere yardım eli uzatarak örnek bir dernekçilik çalışması yapan Hakan Çil ve beraberindeki gönüldaşları, her kesimin taktirini kazandı. Son olarak Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde ev ve dükkanları sular altında kalan afet zedelere ulaşarak, maske, hijyen seti, kumanya ve su gibi önemli ihtiyaçları giderdiklerini kaydeden Çil, derneğe katkı sunan iş insanlarına ve gönüllü ekibe gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

YILDIRIM: HAKAN BEY BÜYÜK İŞ BAŞARDI

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Kıymetli dostum kardeşim Hakan Bey, iş dünyasındaki başarı çıtasını her geçen gün daha da arttırdı. Fakat kendisi bununla sınırlı kalmayarak, sadece Gebze’de değil, bölge sınırlarımızın dışında da büyük ses getiren 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği’ni hayata geçirerek yardıma muhtaç olan herkesin elinden tutma adına çok büyük bir iş başardı. Kimin ne sıkıntısı varsa, getiren 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği ekibi orada diyebilirim. Ben kendisine bu duyarlı çalışmalarından dolayı toplumumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek, Çil, Karasu ve Bıyıklı’ya teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.