Çiler Azerbaycan’da da Avcı’yı unutmadı

Spor 18.06.2021 - 10:01, Güncelleme: 18.06.2021 - 10:01
 

Çiler Azerbaycan’da da Avcı’yı unutmadı

Çiler Azerbaycan’da da Avcı’yı unutmadı

Milli maç için Azerbaycan'da olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Gebzespor Başkan Recep Avcı’yı unutmadı. Avcı’yı görüntülü arayarak sağlık durumu hakkında bilgi edinen Çiler, güzel bir vefa örneği gösterdi. Çiler’in karantinadaki Avcı’yı arayarak bu denli duyarlı davranması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Öte yandan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze’nin önde gelen isimlerinden Gökhan Altıntaş, Sadık Güvenç, Doğan Uzel, Engin Yıldırım, Ercan Altınkaya, Murat Gedik, birçok futbol kulübünün yönetici ve taraftar gruplarının temsilcileri Başkan Avcı’yı arayıp sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. ESKİÇARŞI AVCI’NIN EVİNDE NÖBET TUTTU Öte yandan Gebzespor’un daimi bekçisi, cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, Başkan Recep Avcı’nın evinde adeta nöbet tutarak moral verdiler. Çok sayıda mor beyazlı taraftar, Avcı’ya olan sevgilerini göstererek vefakar bir taraftar grubu olduklarını bir kez daha gösterdiler. Avcı’ya şifa dileyen Eskiçarşılılar, Avcı’nın en kısa sürede koronayı atlatacağına inandığını ifade ettiler.
Çiler Azerbaycan’da da Avcı’yı unutmadı

Milli maç için Azerbaycan'da olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Gebzespor Başkan Recep Avcı’yı unutmadı. Avcı’yı görüntülü arayarak sağlık durumu hakkında bilgi edinen Çiler, güzel bir vefa örneği gösterdi. Çiler’in karantinadaki Avcı’yı arayarak bu denli duyarlı davranması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Öte yandan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze’nin önde gelen isimlerinden Gökhan Altıntaş, Sadık Güvenç, Doğan Uzel, Engin Yıldırım, Ercan Altınkaya, Murat Gedik, birçok futbol kulübünün yönetici ve taraftar gruplarının temsilcileri Başkan Avcı’yı arayıp sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

ESKİÇARŞI AVCI’NIN EVİNDE NÖBET TUTTU

Öte yandan Gebzespor’un daimi bekçisi, cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, Başkan Recep Avcı’nın evinde adeta nöbet tutarak moral verdiler. Çok sayıda mor beyazlı taraftar, Avcı’ya olan sevgilerini göstererek vefakar bir taraftar grubu olduklarını bir kez daha gösterdiler. Avcı’ya şifa dileyen Eskiçarşılılar, Avcı’nın en kısa sürede koronayı atlatacağına inandığını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.