Çiler, gazileri unutmadı!

Gebze 17.09.2021 - 09:46, Güncelleme: 17.09.2021 - 09:46
 

Çiler, gazileri unutmadı!

Çiler, gazileri unutmadı!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Eylül gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiler, yayımladığı mesajda gazilerin gününü kutlayarak “Büyük zorluklarla kazanılan zaferlerimizi şehit ve gazilerimiz gibi canımız pahasına koruyacağımıza, onların emanetine aynı ruh ve heyecanla sahip çıkma gayretimizin daima süreceğine inancımız sonsuzdur” Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Eylül gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiler, yayımladığı mesajda gazilerin gününü kutlayarak “Gaziler Günü; 13 Eylül 1921 tarihinde Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararı ile 19 Eylül 1921’de “Mareşallik” rütbesi ve “Gazilik” unvanının verildiği gündür. Şehit ve gazilerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, üzerinde yaşadığımız topraklarımızın vatan olması için kanlarıyla ve canlarıyla gösterdiği mücadeleler; cesaretin, kahramanlığın, vatanseverliğin en güzel örnekleridir. Büyük zorluklarla kazanılan zaferlerimizi nesilden nesile aktararak, bu toprakları şehit ve gazilerimiz gibi canımız pahasına koruyacağımıza, onların emanetine aynı ruh ve heyecanla sahip çıkma gayretimizin daima süreceğine inancımız sonsuzdur. 19 Eylül Gaziler Günü’nde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; vatan topraklarımızda can veren binlerce şehitlerimizi ve sağ kalarak gazilik unvanına erişen tüm gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anar; hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür diler, 19 Eylül Gaziler Günü’nü gururla kutlarım.
Çiler, gazileri unutmadı!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Eylül gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiler, yayımladığı mesajda gazilerin gününü kutlayarak “Büyük zorluklarla kazanılan zaferlerimizi şehit ve gazilerimiz gibi canımız pahasına koruyacağımıza, onların emanetine aynı ruh ve heyecanla sahip çıkma gayretimizin daima süreceğine inancımız sonsuzdur”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Eylül gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiler, yayımladığı mesajda gazilerin gününü kutlayarak “Gaziler Günü; 13 Eylül 1921 tarihinde Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararı ile 19 Eylül 1921’de “Mareşallik” rütbesi ve “Gazilik” unvanının verildiği gündür. Şehit ve gazilerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, üzerinde yaşadığımız topraklarımızın vatan olması için kanlarıyla ve canlarıyla gösterdiği mücadeleler; cesaretin, kahramanlığın, vatanseverliğin en güzel örnekleridir. Büyük zorluklarla kazanılan zaferlerimizi nesilden nesile aktararak, bu toprakları şehit ve gazilerimiz gibi canımız pahasına koruyacağımıza, onların emanetine aynı ruh ve heyecanla sahip çıkma gayretimizin daima süreceğine inancımız sonsuzdur. 19 Eylül Gaziler Günü’nde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; vatan topraklarımızda can veren binlerce şehitlerimizi ve sağ kalarak gazilik unvanına erişen tüm gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anar; hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür diler, 19 Eylül Gaziler Günü’nü gururla kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.