Cımbızdere Yenileniyor

Kocaeli 16.11.2021 - 12:05, Güncelleme: 16.11.2021 - 12:05
 

Cımbızdere Yenileniyor

Cımbızdere Yenileniyor

Yenileme işlerine geçtiğimiz aylarda başlanan Derince Cımbızdere Mesire alanında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda bölgeye futbol sahaları ve sosyal tesisler kazandırıldı.  Bölge halkı tarafından piknik amaçlı kullanılan Derince Cımbızdere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla yenilenerek daha modern hale getiriliyor. İçerisinde vatandaşların dinleneceği, spor yapabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği mesire alanına farklı branşlarda sahalar, fitness aletleri ve birbirinden güzel şehir mobilyaları konuluyor.  Proje kapsamında 21x35 ebadındaki futbol sahasının çelik, drenaj, mıcır dolgu ve taş duvar işleri tamamlanırken sahanın zemin kaplaması ve çelik imalatları yapılacak. Kaba inşaat çalışmaları bitirilen sosyal tesis binasının duvar imalatları devam ederken, çatı ve ince işçilik işleri gerçekleştirilecek.  Kaba inşaatı tamamlanan tuvalet ve mescit binasının duvar ve çatı imalatları tamamlanırken kiremit ve ince işçilik yapılacak. Çalışmalar dahilinde bisiklet ve yaya yollarının 350 metrelik kısmı tamamlandı, sulama ve aydınlatma işlerine devam ediliyor. Ayrıca alanda çocuk oyun grupları için betonlar atıldı, amfinin beton imalatları yapıldı ve bordür imalatlarına devam ediliyor.    
Cımbızdere Yenileniyor

Yenileme işlerine geçtiğimiz aylarda başlanan Derince Cımbızdere Mesire alanında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda bölgeye futbol sahaları ve sosyal tesisler kazandırıldı.

 Bölge halkı tarafından piknik amaçlı kullanılan Derince Cımbızdere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla yenilenerek daha modern hale getiriliyor. İçerisinde vatandaşların dinleneceği, spor yapabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği mesire alanına farklı branşlarda sahalar, fitness aletleri ve birbirinden güzel şehir mobilyaları konuluyor.

 Proje kapsamında 21x35 ebadındaki futbol sahasının çelik, drenaj, mıcır dolgu ve taş duvar işleri tamamlanırken sahanın zemin kaplaması ve çelik imalatları yapılacak. Kaba inşaat çalışmaları bitirilen sosyal tesis binasının duvar imalatları devam ederken, çatı ve ince işçilik işleri gerçekleştirilecek.

 Kaba inşaatı tamamlanan tuvalet ve mescit binasının duvar ve çatı imalatları tamamlanırken kiremit ve ince işçilik yapılacak. Çalışmalar dahilinde bisiklet ve yaya yollarının 350 metrelik kısmı tamamlandı, sulama ve aydınlatma işlerine devam ediliyor. Ayrıca alanda çocuk oyun grupları için betonlar atıldı, amfinin beton imalatları yapıldı ve bordür imalatlarına devam ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.