Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli aşı açıklaması

Gündem 26.01.2021 - 15:14, Güncelleme: 26.01.2021 - 15:14
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli aşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli aşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dakika açıklamalarından satır başları: - Devlet korumasındaki çocuklarımızın yetiştirme modelini baştan sona değiştirdik. Çocuklarımızı koğuş sisteminde barındırmak yerine ev düzenine geçtik. Hali hazırda 13 bin 524 çocuğumuzun bakımını aile ortamına yakın bir şekilde hazırladığımız bu ortamlarda sürdürüyoruz.  7 bin 864 çocuğumuz çok hassas bir şekilde tespit edilen ve denetlenen koruyucu ailelerin yanında hayatına devam ediyor. - İlk etapta inşallah 50 milyon doz aşı ülkemize gelecek ve süratle aşılamayı başlattık, devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli aşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dakika açıklamalarından satır başları:

- Devlet korumasındaki çocuklarımızın yetiştirme modelini baştan sona değiştirdik. Çocuklarımızı koğuş sisteminde barındırmak yerine ev düzenine geçtik. Hali hazırda 13 bin 524 çocuğumuzun bakımını aile ortamına yakın bir şekilde hazırladığımız bu ortamlarda sürdürüyoruz.  7 bin 864 çocuğumuz çok hassas bir şekilde tespit edilen ve denetlenen koruyucu ailelerin yanında hayatına devam ediyor.

- İlk etapta inşallah 50 milyon doz aşı ülkemize gelecek ve süratle aşılamayı başlattık, devam ediyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.