Çuvala bağlanıp atılan kedi Gebze’de sahiplendirildi

Gebze 12.07.2021 - 16:28, Güncelleme: 12.07.2021 - 16:28
 

Çuvala bağlanıp atılan kedi Gebze’de sahiplendirildi

İstanbul Sultangazi ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çuvala konarak evin bahçesine atılan yavru kedi Gebze’de sahiplendirildi.

Sultangazi’de kimliği henüz belirlenemeyen kişi, yavru kediyi çuvala koyarak evin bahçesine attı. Ev sahibinin fark etmesiyle çuvalın içinden çıkarılan yavru kedinin sağlığının iyi olduğu öğrenildi. Olay, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi Barajüstü mevkiinde önceki gün meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi, yavru kediyi çuvalın içine koyup ağzını bağladıktan sonra evin bahçesine attı. Ev sahibi Nevzat Kara, fark ederek çuvaldan yavru kediyi çıkardı. Kara, sağlık durumu iyi olan yavru kediyi bir süre baktıktan sonra yeğenine sahiplendirdi. KEDİYİ GEBZE’DEKİ YEĞENİNE SAHİPLENDİRDİ Ev sahibi Kara, Bahçemizde otururken bir vatandaş çuvalı bizim bahçemize attı. Biz önce çöp attığını düşündük çok üzerine düşmedik. Çuvalın içinden ses gelince, eşim gidip baktı ve içinde kedi olduğunu söyledi. Torbanın ağzını açtığımda içinden kedi çıktı. Yavru kediyi görünce şaşırdım. Kedi ile mi ilgileneyim, yoksa adamın peşinden mi koşayım bilemedim. Kediyle ilgilenmeye karar verdim. Kedinin yaralı olup olmadığına baktım, sağlıklı olduğunu görünce önüne yiyecek bir şeyler koydum. Birkaç gün yanımızda kaldıktan sonra Gebze’ye götürüp yeğenime verdim dedi.  
İstanbul Sultangazi ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çuvala konarak evin bahçesine atılan yavru kedi Gebze’de sahiplendirildi.

Sultangazi’de kimliği henüz belirlenemeyen kişi, yavru kediyi çuvala koyarak evin bahçesine attı. Ev sahibinin fark etmesiyle çuvalın içinden çıkarılan yavru kedinin sağlığının iyi olduğu öğrenildi. Olay, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi Barajüstü mevkiinde önceki gün meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi, yavru kediyi çuvalın içine koyup ağzını bağladıktan sonra evin bahçesine attı. Ev sahibi Nevzat Kara, fark ederek çuvaldan yavru kediyi çıkardı. Kara, sağlık durumu iyi olan yavru kediyi bir süre baktıktan sonra yeğenine sahiplendirdi.

KEDİYİ GEBZE’DEKİ YEĞENİNE SAHİPLENDİRDİ

Ev sahibi Kara, Bahçemizde otururken bir vatandaş çuvalı bizim bahçemize attı. Biz önce çöp attığını düşündük çok üzerine düşmedik. Çuvalın içinden ses gelince, eşim gidip baktı ve içinde kedi olduğunu söyledi. Torbanın ağzını açtığımda içinden kedi çıktı. Yavru kediyi görünce şaşırdım. Kedi ile mi ilgileneyim, yoksa adamın peşinden mi koşayım bilemedim. Kediyle ilgilenmeye karar verdim. Kedinin yaralı olup olmadığına baktım, sağlıklı olduğunu görünce önüne yiyecek bir şeyler koydum. Birkaç gün yanımızda kaldıktan sonra Gebze’ye götürüp yeğenime verdim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.