ÇYDD Gebze’den kardelenlere giysi desteği!

Gebze 25.01.2021 - 11:23, Güncelleme: 25.01.2021 - 11:23
 

ÇYDD Gebze’den kardelenlere giysi desteği!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, kardelenlere ve ailesine giysi desteğinde bulundu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, Lokman Hekim Sağlık Vakfı’nın da desteğiyle ihtiyaç sahibi kardelenlere ve ailesine giydi desteği sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Bu soğuk kış günlerine bir nebze katkımız olsun” diye Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile görüşerek Boyner’in “Askıda iyilik” kapsamında hediye ettiği yaklaşık 600 adet sweatshirt ve polar tişört ürünlerini teslim alarak, öğrencilerimize ve kardeşlerine hediye ettik. “GELECEK, GENÇLER İÇİN HAZIRLANACAK” Sözlerini sürdüren Başkan Çınar, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gelecek için hazırlanan vatan evlatlarına, hiçbir güçlük karşısında yılmayarak tam bir sabır ve metanetle çalışmalarını ve öğrenim gören çocuklarımızın ana ve babalarına da yavrularının öğreniminin tamamlanması için hiçbir fedakarlıktan çekinmemelerini tavsiye ederim." sözünden hareketle Kardelenlerimizin eğitimine her açıdan destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, kardelenlere ve ailesine giysi desteğinde bulundu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, Lokman Hekim Sağlık Vakfı’nın da desteğiyle ihtiyaç sahibi kardelenlere ve ailesine giydi desteği sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Bu soğuk kış günlerine bir nebze katkımız olsun” diye Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile görüşerek Boyner’in “Askıda iyilik” kapsamında hediye ettiği yaklaşık 600 adet sweatshirt ve polar tişört ürünlerini teslim alarak, öğrencilerimize ve kardeşlerine hediye ettik.

“GELECEK, GENÇLER İÇİN HAZIRLANACAK”

Sözlerini sürdüren Başkan Çınar, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gelecek için hazırlanan vatan evlatlarına, hiçbir güçlük karşısında yılmayarak tam bir sabır ve metanetle çalışmalarını ve öğrenim gören çocuklarımızın ana ve babalarına da yavrularının öğreniminin tamamlanması için hiçbir fedakarlıktan çekinmemelerini tavsiye ederim." sözünden hareketle Kardelenlerimizin eğitimine her açıdan destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.