DAHA 6 YAŞINDA 2 KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Spor 09.01.2022 - 15:01, Güncelleme: 09.01.2022 - 15:03
 

DAHA 6 YAŞINDA 2 KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Kocaeli Kartepe Motosiklet Kulübü’nün sporcusu 6 yaşındaki Poyraz Boz, çarpıcı performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı

ŞİMDİKİ HEDEFİ İSE AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK  3.5 yaşında iki tekerlekli bisikletle merdiven inip çıkabilen Poyraz, son 1.5 senede motosikletle başarılı yarışlar çıkarıyor. Ailesinin ve hocasının yeteneğini keşfetmesiyle yarışlara katılan Poyraz, 2021’de gerçekleşen MX50CC Motokros ve 50CC Süpermoto Pist şampiyonlukları yaşadı 6 yaşındaki şampiyonun şimdiki hedefi ise Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak. HEP ŞAMPİYON OLACAĞIM  Motor kullanmayı çok sevdiğini ve hep şampiyon olmak istediğini ifade eden Poyraz Bor, "Çok yerde yarıştım. Edirne, Uşak, Afyonkarahisar, Antalya, Gönen ve Çatalca’da yarıştım. Hedefim önce Avrupa sonra dünya şampiyonu olmak. Annem ve babam bana çok yardımcı oluyor. Yarışmaktan büyük keyif alıyorum. Motor kullanmayı çok seviyorum. Devam etmeyi düşünüyorum. Hep şampiyon olacağım" dedi.  
Kocaeli Kartepe Motosiklet Kulübü’nün sporcusu 6 yaşındaki Poyraz Boz, çarpıcı performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı

ŞİMDİKİ HEDEFİ İSE AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK

 3.5 yaşında iki tekerlekli bisikletle merdiven inip çıkabilen Poyraz, son 1.5 senede motosikletle başarılı yarışlar çıkarıyor. Ailesinin ve hocasının yeteneğini keşfetmesiyle yarışlara katılan Poyraz, 2021’de gerçekleşen MX50CC Motokros ve 50CC Süpermoto Pist şampiyonlukları yaşadı 6 yaşındaki şampiyonun şimdiki hedefi ise Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak.

HEP ŞAMPİYON OLACAĞIM

 Motor kullanmayı çok sevdiğini ve hep şampiyon olmak istediğini ifade eden Poyraz Bor, "Çok yerde yarıştım. Edirne, Uşak, Afyonkarahisar, Antalya, Gönen ve Çatalca’da yarıştım. Hedefim önce Avrupa sonra dünya şampiyonu olmak. Annem ve babam bana çok yardımcı oluyor. Yarışmaktan büyük keyif alıyorum. Motor kullanmayı çok seviyorum. Devam etmeyi düşünüyorum. Hep şampiyon olacağım" dedi.


 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.