“Daha da güçleneceğiz”

Siyaset 16.07.2021 - 10:13, Güncelleme: 16.07.2021 - 10:13
 

“Daha da güçleneceğiz”

SANCAKLI, ÜNLÜ’NÜN İSTİFASINI DEĞERLENDİRDİ;

9 yıldır MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüten Aydın Ünlü görevden alındı. Ünlü’nün görevden alınmasından sonra gözler MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya çevrildi. Ünlü’nün istifasının ardından ilimizdeki yerel bir gazeteye açıklama yapan Sancaklı, “İşlenecek süreçte en uygun isim il başkanı olarak atanacak” dedi. MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini 9 yıldır sürdüren Aydın Ünlü önceki gün görevden alınmıştı. Ünlü’nün görevden alınmasının ardından gözler MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya çevrilirken, Sancaklı istifa ile ilgili değerlendirmede bulundu. Görevden alınan Aydın Ünlü ile yüz yüze konuşacağını söyleyen Sancaklı açıklamasında “20-25 yıl teşkilatta aktif olarak görevlerde bulunacaksınız, son 9 yıldır il başkanlığını yapacaksınız ancak gidişiniz bu kadar hüzünlü olacak. Böyle olmasını kimse istemezdi. Kendisiyle yüz yüze çok şeyi konuşacağım. İl binasının anahtarları genel merkezde. Bundan sonra bir süreç işletilecek. Ya teşkilatın tamamı görevden alınıp yeni bir teşkilat yapılanması oluşturulacak ya da yeni il başkanı atanacak. Bu süreç başladı ve en kısa sürede sonuçlanacak. Kocaeli’deki teşkilat üyelerimizin hiç biri rehavete kapılmasın, endişe duymasın. Kocaeli MHP Teşkilatı bundan sonra daha da güçlenecektir. Benden istenen tüm katkıyı vermeye de hazırım” ifadelerini kullandı.
SANCAKLI, ÜNLÜ’NÜN İSTİFASINI DEĞERLENDİRDİ;

9 yıldır MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüten Aydın Ünlü görevden alındı. Ünlü’nün görevden alınmasından sonra gözler MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya çevrildi. Ünlü’nün istifasının ardından ilimizdeki yerel bir gazeteye açıklama yapan Sancaklı, “İşlenecek süreçte en uygun isim il başkanı olarak atanacak” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini 9 yıldır sürdüren Aydın Ünlü önceki gün görevden alınmıştı. Ünlü’nün görevden alınmasının ardından gözler MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya çevrilirken, Sancaklı istifa ile ilgili değerlendirmede bulundu. Görevden alınan Aydın Ünlü ile yüz yüze konuşacağını söyleyen Sancaklı açıklamasında “20-25 yıl teşkilatta aktif olarak görevlerde bulunacaksınız, son 9 yıldır il başkanlığını yapacaksınız ancak gidişiniz bu kadar hüzünlü olacak. Böyle olmasını kimse istemezdi. Kendisiyle yüz yüze çok şeyi konuşacağım. İl binasının anahtarları genel merkezde. Bundan sonra bir süreç işletilecek. Ya teşkilatın tamamı görevden alınıp yeni bir teşkilat yapılanması oluşturulacak ya da yeni il başkanı atanacak. Bu süreç başladı ve en kısa sürede sonuçlanacak. Kocaeli’deki teşkilat üyelerimizin hiç biri rehavete kapılmasın, endişe duymasın. Kocaeli MHP Teşkilatı bundan sonra daha da güçlenecektir. Benden istenen tüm katkıyı vermeye de hazırım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.