19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Daha iyisini yapmak zorundayız!

Spor 07.04.2021 - 10:09, Güncelleme: 07.04.2021 - 10:09
 

Daha iyisini yapmak zorundayız!

Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, grupta kalan son 4 maçına odaklandı. Ligin ilk yarısında bu rakiplerine yenilmeyerek 6 puan çıkaran Darıca G.B, kalan maçlardan bu kez daha fazla puan çıkarmak zorunda.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 14 Nisan Çarşamba günü sahasında oynayacağı Yozgatspor 1959 karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta haftayı maç yapmadan geçirecek olan sarı yeşilliler, ligde kalan 4 maçtan en iyi sonucu alarak zora soktuğu Play-Off şansını yeniden arttırmak istiyor. Yozgat maçı sonrasında küme düşme potasında yer alan Tekirdağspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, ardından sahasında bir başka ateş hattındaki ekip Karaman Belediyespor karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Temsilcimiz ligin son haftasında ise deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak. 4 TAKIMA DA YENİLMEDİK Sarı yeşilli ekibimiz bahse konu 4 takımla ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Yozgat deplasmanından 1 puan çıkaran Darıca G.B, ardından sahasında Tekirdağspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 devirmişti. Temsilcimiz ardından Karaman Belediyespor ile deplasmanda, kendi sahasında da Tepecikspor ile aynı skorlar ile 1-1 berabere kalmıştı.
Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, grupta kalan son 4 maçına odaklandı. Ligin ilk yarısında bu rakiplerine yenilmeyerek 6 puan çıkaran Darıca G.B, kalan maçlardan bu kez daha fazla puan çıkarmak zorunda.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 14 Nisan Çarşamba günü sahasında oynayacağı Yozgatspor 1959 karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta haftayı maç yapmadan geçirecek olan sarı yeşilliler, ligde kalan 4 maçtan en iyi sonucu alarak zora soktuğu Play-Off şansını yeniden arttırmak istiyor. Yozgat maçı sonrasında küme düşme potasında yer alan Tekirdağspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, ardından sahasında bir başka ateş hattındaki ekip Karaman Belediyespor karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Temsilcimiz ligin son haftasında ise deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak.

4 TAKIMA DA YENİLMEDİK

Sarı yeşilli ekibimiz bahse konu 4 takımla ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Yozgat deplasmanından 1 puan çıkaran Darıca G.B, ardından sahasında Tekirdağspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 devirmişti. Temsilcimiz ardından Karaman Belediyespor ile deplasmanda, kendi sahasında da Tepecikspor ile aynı skorlar ile 1-1 berabere kalmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.