Daha yüksek sesle Darıca! 2-1

Spor 02.12.2020 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Daha yüksek sesle Darıca! 2-1

DUYMUYORUZ!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş durmuyor, durdurulamıyor. Sarı yeşilli ekibimiz korona mağduru Nazilli Belediyespor’u evinde ağırladığı maçta 2-1 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ligde 3’ncü sıraya yerleşen Darıca G.B, zirve ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 12.haftasında sahasında ağırladığı Nazilli Belediyespor’u 2-1 yenerek üst üste 4’ncü maçını kazandı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadeleye fırtına gibi başlayan Darıca G.B, maçın gol perdesini 3’ncü dakikada açtı. Sağ kanattan gelişen atakta Metin’in ön direğe nefis ortasına harika bir koşu yaparak aynı güzellikte kafa vuruşu yapan Baha Kısacık, sarı yeşillileri 1-0 öne geçiren golü kaydetti. BAHA DUBLE YAPTI Golün ardından takım halinde topun arkasına geçerek iyi bir savunma yapan sarı yeşilliler, kontra ataklar ile 2’nci golü aradı ve nitekim aradığına ulaştı. 40.dakikada sol kanattan hızlı gelişen atakta Berat Eyüpoğlu’nun ceza sahası içine yerden pasında topun gelişine sol ayak içiyle klas bir dokunuş yapan Baha, kendisinin ve takımının 2’nci golünü kaydetti. NEBİ PENALTI KAÇIRDI Sazı eline alan Darıca G.B, 43’ncü dakikada rakip kalede 3’ncü golü ararken, penaltı kazandı. Defansın arkasına koşu yapan Nebi’ye arkadan yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan Darıca G.B’de topun başına geçen Nebi, topu kaleciye nişanlayarak penaltıyı gole çeviremedi ve ilk devre temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. ESKİ DARICALI BÜNYAMİN’DEN GOL Mücadelenin ikinci yarısında da ilk yarıda olduğu gibi çok iyi mücadele eden sarı yeşilliler, tansiyonu bol olan maçta rakibine net pozisyon şansı fazla tanımadı. Konuk ekipte 89’da Oktay Kancı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, 90+5’te penaltı kazanan Nazilli Belediyespor, eski Darıca G.B’li Bünyamin Karataş’ın ayağından bir gol bularak farkı 1’e indirdi. Kalan az sürede kalesini gole kapatan Darıca G.B, sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 19’a yükselterek Nazilli Belediyespor ile puan puana geldi. Sarı yeşilli ekibimiz gelecek haftayı BAY geçecek.
DUYMUYORUZ!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş durmuyor, durdurulamıyor. Sarı yeşilli ekibimiz korona mağduru Nazilli Belediyespor’u evinde ağırladığı maçta 2-1 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ligde 3’ncü sıraya yerleşen Darıca G.B, zirve ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 12.haftasında sahasında ağırladığı Nazilli Belediyespor’u 2-1 yenerek üst üste 4’ncü maçını kazandı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadeleye fırtına gibi başlayan Darıca G.B, maçın gol perdesini 3’ncü dakikada açtı. Sağ kanattan gelişen atakta Metin’in ön direğe nefis ortasına harika bir koşu yaparak aynı güzellikte kafa vuruşu yapan Baha Kısacık, sarı yeşillileri 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

BAHA DUBLE YAPTI

Golün ardından takım halinde topun arkasına geçerek iyi bir savunma yapan sarı yeşilliler, kontra ataklar ile 2’nci golü aradı ve nitekim aradığına ulaştı. 40.dakikada sol kanattan hızlı gelişen atakta Berat Eyüpoğlu’nun ceza sahası içine yerden pasında topun gelişine sol ayak içiyle klas bir dokunuş yapan Baha, kendisinin ve takımının 2’nci golünü kaydetti.

NEBİ PENALTI KAÇIRDI

Sazı eline alan Darıca G.B, 43’ncü dakikada rakip kalede 3’ncü golü ararken, penaltı kazandı. Defansın arkasına koşu yapan Nebi’ye arkadan yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan Darıca G.B’de topun başına geçen Nebi, topu kaleciye nişanlayarak penaltıyı gole çeviremedi ve ilk devre temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

ESKİ DARICALI BÜNYAMİN’DEN GOL

Mücadelenin ikinci yarısında da ilk yarıda olduğu gibi çok iyi mücadele eden sarı yeşilliler, tansiyonu bol olan maçta rakibine net pozisyon şansı fazla tanımadı. Konuk ekipte 89’da Oktay Kancı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, 90+5’te penaltı kazanan Nazilli Belediyespor, eski Darıca G.B’li Bünyamin Karataş’ın ayağından bir gol bularak farkı 1’e indirdi. Kalan az sürede kalesini gole kapatan Darıca G.B, sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 19’a yükselterek Nazilli Belediyespor ile puan puana geldi. Sarı yeşilli ekibimiz gelecek haftayı BAY geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.