DAREMDER’den polis haftasına özel program!

Darıca 10.04.2021 - 12:01, Güncelleme: 10.04.2021 - 12:01
 

DAREMDER’den polis haftasına özel program!

6-12 Nisan Polis Haftası ve 176’ncı kuruluş yıldönümü Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen programla kutlandı.

Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği, 6-12 Nisan Polis Haftası ve 176. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir program düzenledi. Programa Daremder Dernek Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ve yönetimi, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, Osmagazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Cafer Teyyar Demirdaş ve emniyet mensupları katıldı. Polis Haftası Etkinliği kapsamında ilk olarak Darıca Dudayev Parkı’nda Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından Darıca Şehitliğine giderek görevi başında Şehit ve gazi olan Emniyet mensuplarına Kuran'ı Kerim'i tilaveti okundu. Ardından Emniyet mensupları ve DAREMDER heyeti şehit polislerin kabirleri başına karanfil bıraktı. “KUTLU OLSUN” Programda bir konuşma yapan Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için görev yaparken şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar; özveriyle görev yapan polislerimize de başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 6-12 Nisan Polis Haftasını ve 176. Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyorum” dedi.
6-12 Nisan Polis Haftası ve 176’ncı kuruluş yıldönümü Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen programla kutlandı.

Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği, 6-12 Nisan Polis Haftası ve 176. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir program düzenledi. Programa Daremder Dernek Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ve yönetimi, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, Osmagazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Cafer Teyyar Demirdaş ve emniyet mensupları katıldı. Polis Haftası Etkinliği kapsamında ilk olarak Darıca Dudayev Parkı’nda Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından Darıca Şehitliğine giderek görevi başında Şehit ve gazi olan Emniyet mensuplarına Kuran'ı Kerim'i tilaveti okundu. Ardından Emniyet mensupları ve DAREMDER heyeti şehit polislerin kabirleri başına karanfil bıraktı.

“KUTLU OLSUN”

Programda bir konuşma yapan Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için görev yaparken şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar; özveriyle görev yapan polislerimize de başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 6-12 Nisan Polis Haftasını ve 176. Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.