Darıca ADSM'de yangın tatbikatı!

Darıca 06.09.2021 - 15:50, Güncelleme: 06.09.2021 - 15:59
 

Darıca ADSM'de yangın tatbikatı!

Darıca ADSM'de yangın tatbikatı!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olası yangın ihtimaline karşı personeline eğitim semineri ve tatbikat düzenledi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, olası yangın durumlarında personelin hazırlıklı olabilmesi için hem eğitim hem de tatbikat gerçekleştirdi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitim biriminden Hasan Koyunlu, Emel Zengin ve Mustafa Mutlu tarafından  “Yangın Önleme ve Söndürme Teknikleri” temel eğitimi verildi. Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi çalışanları eşliğinde YSC ve yangın yönergesi içerisindeki ekipmanların kullanımı eğitiminin ardından, kırmızı kod ve tahliye tatbikatı yapıldı.
Darıca ADSM'de yangın tatbikatı!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olası yangın ihtimaline karşı personeline eğitim semineri ve tatbikat düzenledi.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, olası yangın durumlarında personelin hazırlıklı olabilmesi için hem eğitim hem de tatbikat gerçekleştirdi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitim biriminden Hasan Koyunlu, Emel Zengin ve Mustafa Mutlu tarafından  “Yangın Önleme ve Söndürme Teknikleri” temel eğitimi verildi. Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi çalışanları eşliğinde YSC ve yangın yönergesi içerisindeki ekipmanların kullanımı eğitiminin ardından, kırmızı kod ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.