19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ailesinden Eray Şamdan’a daire hediyesi!

Spor 02.09.2021 - 16:37, Güncelleme: 02.09.2021 - 16:56
 

Darıca ailesinden Eray Şamdan’a daire hediyesi!

DARICA BELEDİYESİ OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN’I ÖDÜLLENDİRDİ

Darıca Belediyesi, Darıca’nın gururu Eray Şamdan’ı bağrına bastı, ödüllendirdi. Ülkemize büyük bir başarı kazandırarak Tokyo 2020 olimpiyatlarından gümüş madalya ile dönen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan’a daire hediye edildi. BIYIK: ERAY ŞAMDAN BİZE MUHTEŞEM BİR DUYGU YAŞATTI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı konuşmada, “Eray kardeşimiz ile bizim manevi bir bağımız var. Biz abi-kardeş olduk. Eray, Darıca halkıyla özdeşleşen biri oldu. Eray şampiyon olmasa bile benim nazarımda şampiyondu. Çok düzgün ve kaliteli bir çocuk. Olimpiyatlara gitmesi bile büyük bir olaydı. Birçok arkadaşımızın burada gözyaşlarına boğulduğu, duygusal anlar yaşadık. 84 milyonu, Türkiye’yi Japonya’da temsil etmesinin gururunu yaşadık. Bize muhteşem bir duygu yaşattın. Bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ederim” şeklinde konuştu. “ERAY DARICA İÇİN ROL MODEL” Eray’ın Darıca için bir rol model olduğunu kaydeden Başkan Bıyık, “Tüm gençlerimizin Eray gibi yetişmesi için çalışıyoruz. Bunları ekiyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bu şehrin spor takımı olmak kaydıyla, göreve geldiğimizde 2 branşı olan, şu an ise 8 branşta hizmet eden, Oğuzhan Koçak gibi sporcuları milli takıma gönderecek bir kapasiteye geldi. 55’e yakın milli sporcumuz var. 2 buçuk yıldır Darıca’nın çocukları ile yol yürüyoruz. Bizim Eray’larımız, bizim Atilla‘larımız, bizim Oğuzhan’larımız ile yol yürüyeceğiz. Kıymetli olan da bu” ifadelerini kullandı. BIYIK’TAN TEKLİF: O SPOR KOMPLEKSİNE ERAY ŞAMDAN ADI VERİLSİN Başkan Bıyık konuşmasının sonunda Nenehatun Mahallesi’ndeki Deniz Yıldızları yüzme havuzun ve spor kompleksine Eray Şamdan’ın adı verilmesini talip etti. Bıyık, “Darıca Belediyemizin işbirliği ile yapmış olduğu Emek Mahallesi’ndeki Örtaş İnşaat’ın müteahhitliğinde yapılan Kentsel Dönüşüm Projemizde Eray kardeşimize 1 tane daire armağan ediyoruz. Ağalık vermekle olur derler. Biz de bizim çocuklarımıza vereceğiz. Onların önünü açacağız. Hep birlikte Türkiye’nin yarınlarına destek vereceğiz” dedi. KENDİMİ DARICA’YA AİT HİSSEDİYORUM Tokyo olimpiyatlarından gümüş madalya alarak Darıca’ya ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan ise mecliste yaptığı teşekkür konuşmasında,  “Yaklaşık 5 yıldır olimpiyatlara çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Küçüklüğümden beri hayalim olan olimpiyatlara gitmeyi gerçekleştirdim. Olimpiyatlar bir ülkenin tanıtımını ya da reklamını yapabileceğiniz en önemli yer. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimi, elimden gelen gayreti gösterdiğimi düşünüyorum. Allah’a şükürler olsun gümüş madalya kazandım. Muzaffer Başkan bize çok samimi yaklaşıyor. Kendisi ile abi-kardeş ilişkimiz var. Kendimi Darıca’ya ait olduğunu hissediyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için meclis üyelerimize ve tüm Darıca’ya teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve meclis üyeleri, Eray Şamdan’a evinin tapusunu takdim ettiler.
DARICA BELEDİYESİ OLİMPİYAT GURURUMUZ ERAY ŞAMDAN’I ÖDÜLLENDİRDİ

Darıca Belediyesi, Darıca’nın gururu Eray Şamdan’ı bağrına bastı, ödüllendirdi. Ülkemize büyük bir başarı kazandırarak Tokyo 2020 olimpiyatlarından gümüş madalya ile dönen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan’a daire hediye edildi.

BIYIK: ERAY ŞAMDAN BİZE MUHTEŞEM BİR DUYGU YAŞATTI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı konuşmada, “Eray kardeşimiz ile bizim manevi bir bağımız var. Biz abi-kardeş olduk. Eray, Darıca halkıyla özdeşleşen biri oldu. Eray şampiyon olmasa bile benim nazarımda şampiyondu. Çok düzgün ve kaliteli bir çocuk. Olimpiyatlara gitmesi bile büyük bir olaydı. Birçok arkadaşımızın burada gözyaşlarına boğulduğu, duygusal anlar yaşadık. 84 milyonu, Türkiye’yi Japonya’da temsil etmesinin gururunu yaşadık. Bize muhteşem bir duygu yaşattın. Bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“ERAY DARICA İÇİN ROL MODEL”

Eray’ın Darıca için bir rol model olduğunu kaydeden Başkan Bıyık, “Tüm gençlerimizin Eray gibi yetişmesi için çalışıyoruz. Bunları ekiyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bu şehrin spor takımı olmak kaydıyla, göreve geldiğimizde 2 branşı olan, şu an ise 8 branşta hizmet eden, Oğuzhan Koçak gibi sporcuları milli takıma gönderecek bir kapasiteye geldi. 55’e yakın milli sporcumuz var. 2 buçuk yıldır Darıca’nın çocukları ile yol yürüyoruz. Bizim Eray’larımız, bizim Atilla‘larımız, bizim Oğuzhan’larımız ile yol yürüyeceğiz. Kıymetli olan da bu” ifadelerini kullandı.

BIYIK’TAN TEKLİF: O SPOR KOMPLEKSİNE ERAY ŞAMDAN ADI VERİLSİN

Başkan Bıyık konuşmasının sonunda Nenehatun Mahallesi’ndeki Deniz Yıldızları yüzme havuzun ve spor kompleksine Eray Şamdan’ın adı verilmesini talip etti. Bıyık, “Darıca Belediyemizin işbirliği ile yapmış olduğu Emek Mahallesi’ndeki Örtaş İnşaat’ın müteahhitliğinde yapılan Kentsel Dönüşüm Projemizde Eray kardeşimize 1 tane daire armağan ediyoruz. Ağalık vermekle olur derler. Biz de bizim çocuklarımıza vereceğiz. Onların önünü açacağız. Hep birlikte Türkiye’nin yarınlarına destek vereceğiz” dedi.

KENDİMİ DARICA’YA AİT HİSSEDİYORUM

Tokyo olimpiyatlarından gümüş madalya alarak Darıca’ya ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan ise mecliste yaptığı teşekkür konuşmasında,  “Yaklaşık 5 yıldır olimpiyatlara çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Küçüklüğümden beri hayalim olan olimpiyatlara gitmeyi gerçekleştirdim. Olimpiyatlar bir ülkenin tanıtımını ya da reklamını yapabileceğiniz en önemli yer. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimi, elimden gelen gayreti gösterdiğimi düşünüyorum. Allah’a şükürler olsun gümüş madalya kazandım. Muzaffer Başkan bize çok samimi yaklaşıyor. Kendisi ile abi-kardeş ilişkimiz var. Kendimi Darıca’ya ait olduğunu hissediyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için meclis üyelerimize ve tüm Darıca’ya teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve meclis üyeleri, Eray Şamdan’a evinin tapusunu takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.