19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Ailesi’nin Büyük Sevinci

Spor 05.11.2021 - 12:27, Güncelleme: 05.11.2021 - 12:27
 

Darıca Ailesi’nin Büyük Sevinci

Darıca Ailesi’nin Büyük Sevinci

Darıca Belediyesi 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda yarı finale kalarak, önemli bir başarı gösterdi. Takım sahada olağanüstü bir mücadele verirken, saha dışında da büyük heyecan vardı. Takım sorumlusu Hasan Altuntaş, maç boyunca sürekli oyuna müdahale ederek, galibiyete katkı sundu. Futbol geçmişleri de olan Gençlik ve Spor Müdürü Özhan Özyakışır ve Sportif Faaliyetler sorumlusu Yunus Ayaz, karşılaşma boyunca hop oturup hop kalktılar. Galibiyet sonrası da hep birlikte kucaklaşarak, yarı finalin keyfini yaşadılar. Maçları izleme imkanı bulamasa da, takımla yakından ilgilenen ve bu yıl Darıca Belediyesi takımının sorumluluğunu üstlenen Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, belediyeyi temsil eden ekiple yakından ilgilenirken, maç öncesi motivasyonu katkı sunarak, karşılaşma sonrası da takım oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti. Şentürk, yoğunluklardan dolayı sahada maç heyecanını yaşayamadığı üzgün olduğunu belirtirken, “belediye başkanımız bu yıl takımdan başarı beklediğini turnuvanın kuraları çekilince ifade etti, bu bizim için bir hedef oldu. Hep birlikte başkanımız Muzaffer Bıyık’ın belirlediği hedef için mücadele ettik. Sonuçta böylesi bir organizasyonda yer almak, mücadele etmek esas olan ama bunu başarıyla taçlandırdıkları için tüm ekibi tek tek kutluyorum” dedi.
Darıca Ailesi’nin Büyük Sevinci

Darıca Belediyesi 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda yarı finale kalarak, önemli bir başarı gösterdi. Takım sahada olağanüstü bir mücadele verirken, saha dışında da büyük heyecan vardı. Takım sorumlusu Hasan Altuntaş, maç boyunca sürekli oyuna müdahale ederek, galibiyete katkı sundu. Futbol geçmişleri de olan Gençlik ve Spor Müdürü Özhan Özyakışır ve Sportif Faaliyetler sorumlusu Yunus Ayaz, karşılaşma boyunca hop oturup hop kalktılar. Galibiyet sonrası da hep birlikte kucaklaşarak, yarı finalin keyfini yaşadılar.

Maçları izleme imkanı bulamasa da, takımla yakından ilgilenen ve bu yıl Darıca Belediyesi takımının sorumluluğunu üstlenen Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, belediyeyi temsil eden ekiple yakından ilgilenirken, maç öncesi motivasyonu katkı sunarak, karşılaşma sonrası da takım oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti. Şentürk, yoğunluklardan dolayı sahada maç heyecanını yaşayamadığı üzgün olduğunu belirtirken, “belediye başkanımız bu yıl takımdan başarı beklediğini turnuvanın kuraları çekilince ifade etti, bu bizim için bir hedef oldu. Hep birlikte başkanımız Muzaffer Bıyık’ın belirlediği hedef için mücadele ettik. Sonuçta böylesi bir organizasyonda yer almak, mücadele etmek esas olan ama bunu başarıyla taçlandırdıkları için tüm ekibi tek tek kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.