Darıca Belediyesi yedek parça alacak

Darıca 26.01.2021 - 15:22, Güncelleme: 26.01.2021 - 15:22
 

Darıca Belediyesi yedek parça alacak

Darıca Belediyesi yedek parça alacak

Darıca Belediyesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü muhtelif marka ve modellerde araç ve iş makinalarına ait yedek parça lastik ve malzeme satın alınacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Darıca Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü muhtelif marka ve modellerde araç ve iş makinalarına ait yedek parça lastik ve malzeme satın alınacak. İhale, 16.02.2021 tarihinde saat 10:00'da ve Fevzi Çakmak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:9 Kat:3 İhale Toplantı Salonu Adnan Menderes Kültür Merkezi Darıca/KOCAELİ adresinde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.  
Darıca Belediyesi yedek parça alacak

Darıca Belediyesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü muhtelif marka ve modellerde araç ve iş makinalarına ait yedek parça lastik ve malzeme satın alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Darıca Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü muhtelif marka ve modellerde araç ve iş makinalarına ait yedek parça lastik ve malzeme satın alınacak. İhale, 16.02.2021 tarihinde saat 10:00'da ve Fevzi Çakmak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:9 Kat:3 İhale Toplantı Salonu Adnan Menderes Kültür Merkezi Darıca/KOCAELİ adresinde gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.