Darıca Belediyesi’nden başarılı 9 öğrenciye ödül!

Darıca 02.09.2021 - 14:24, Güncelleme: 02.09.2021 - 14:24
 

Darıca Belediyesi’nden başarılı 9 öğrenciye ödül!

Darıca Belediyesi’nden başarılı 9 öğrenciye ödül!

Darıca Belediyesi KİGEM bünyesinde eğitim gören ve Fen Lisesi’ni kazanan 9 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Başarılı öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bundan sonraki eğitim hayatlarında da öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. İyi bir liseye ve üniversiteye girebilmek için sınavlara hazırlanan öğrenciler hedeflerine Darıca Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kişisel Gelişim ve Eğitim Merkezi (KİGEM) ile ulaşıyor. Liselere Giriş Sınavı’na KİGEM ile hazırlanan öğrenciler arasından 9’u Fen Liseleri’ne yerleşti. Öte yandan KİGEM’de eğitim gören ve LGS’ye giren 128 öğrenciden 9’u Fen Liselerini kazanırken 71 öğrenci de Anadolu Liseleri’ni kazanarak büyük bir başarı elde etti. Darıca Belediyesi de başarıyı ödüllendirmek için Fen Lisesi’ni kazanan öğrencilere bisiklet hediye etti. Darıca Belediye binası önünde gerçekleşen hediye dağıtım törenine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan ve öğrenciler ile velilerini tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlere önem verdiklerini ve öğrencileri geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını söyledi. BIYIK: “HER DAİM YANINIZDAYIZ” “Öğrenci dostu belediye” anlayışıyla hareket ettiklerini ve hem ilk öğretim hem de orta öğretim öğrencilerine yönelik ücretsiz hazırlık kursları düzenleyerek gençleri geleceğe daha iyi şartlarda hazırlamak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz genç kardeşlerimizi iyi bir liseye ve üniversiteye hazırlık eğitimi vermek amacıyla kurduğumuz KİGEM’de uzman hocalarımız ile gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin meyvesini topluyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başarıyı ödüllendirmek için öğrencilere bisiklet hediye ediyoruz. Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimize iyi bir eğitim vererek vatana millete hayırlı birer birey olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürecek. Sizler geleceğin belediye başkanı, valisi, doktoru olacaksınız. Budan sonraki hayatınızda özveri ile çalışacaksınız. Bizler her daim yanınızdayız. Azminiz ve başarılarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi ve ailelerini emeklerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından öğrencilere ödüllerini veren Başkan Muzaffer Bıyık, öğretmenleri de kutladı.    
Darıca Belediyesi’nden başarılı 9 öğrenciye ödül!

Darıca Belediyesi KİGEM bünyesinde eğitim gören ve Fen Lisesi’ni kazanan 9 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Başarılı öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bundan sonraki eğitim hayatlarında da öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İyi bir liseye ve üniversiteye girebilmek için sınavlara hazırlanan öğrenciler hedeflerine Darıca Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kişisel Gelişim ve Eğitim Merkezi (KİGEM) ile ulaşıyor. Liselere Giriş Sınavı’na KİGEM ile hazırlanan öğrenciler arasından 9’u Fen Liseleri’ne yerleşti. Öte yandan KİGEM’de eğitim gören ve LGS’ye giren 128 öğrenciden 9’u Fen Liselerini kazanırken 71 öğrenci de Anadolu Liseleri’ni kazanarak büyük bir başarı elde etti. Darıca Belediyesi de başarıyı ödüllendirmek için Fen Lisesi’ni kazanan öğrencilere bisiklet hediye etti. Darıca Belediye binası önünde gerçekleşen hediye dağıtım törenine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan ve öğrenciler ile velilerini tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlere önem verdiklerini ve öğrencileri geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını söyledi.

BIYIK: “HER DAİM YANINIZDAYIZ”

“Öğrenci dostu belediye” anlayışıyla hareket ettiklerini ve hem ilk öğretim hem de orta öğretim öğrencilerine yönelik ücretsiz hazırlık kursları düzenleyerek gençleri geleceğe daha iyi şartlarda hazırlamak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz genç kardeşlerimizi iyi bir liseye ve üniversiteye hazırlık eğitimi vermek amacıyla kurduğumuz KİGEM’de uzman hocalarımız ile gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin meyvesini topluyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başarıyı ödüllendirmek için öğrencilere bisiklet hediye ediyoruz. Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimize iyi bir eğitim vererek vatana millete hayırlı birer birey olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürecek. Sizler geleceğin belediye başkanı, valisi, doktoru olacaksınız. Budan sonraki hayatınızda özveri ile çalışacaksınız. Bizler her daim yanınızdayız. Azminiz ve başarılarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi ve ailelerini emeklerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından öğrencilere ödüllerini veren Başkan Muzaffer Bıyık, öğretmenleri de kutladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.