Darıca Farabi incelendi!

Sağlık 04.09.2021 - 11:35, Güncelleme: 04.09.2021 - 11:35
 

Darıca Farabi incelendi!

Darıca Farabi incelendi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Koordinasyon İzleme Değerlendirme denetimleri kapsamında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini inceledi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri KİD (Koordinasyon İzleme Değerlendirme) denetimleri kapsamında SBÜ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Sağlık Bakanlığı’nın ‘Sağlıkta Dönüşüm Programı’ kapsamında belirlediği hususları kısas alarak merkezi titizlikle incelendi. Heyet, sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik, verimlilikleri ile stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi konularında bir dizi denetimler yapıldı. Değerlendirmede Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve yönetimi hazır bulundu. Değerlendirmede; Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Zeliha Yeğin ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi yer aldı.
Darıca Farabi incelendi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Koordinasyon İzleme Değerlendirme denetimleri kapsamında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri KİD (Koordinasyon İzleme Değerlendirme) denetimleri kapsamında SBÜ Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Sağlık Bakanlığı’nın ‘Sağlıkta Dönüşüm Programı’ kapsamında belirlediği hususları kısas alarak merkezi titizlikle incelendi. Heyet, sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik, verimlilikleri ile stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi konularında bir dizi denetimler yapıldı. Değerlendirmede Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve yönetimi hazır bulundu. Değerlendirmede; Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Zeliha Yeğin ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.