Darıca Final’den ‘Kitap Okuma’ etkinliği!

Eğitim 21.12.2020 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Final’den ‘Kitap Okuma’ etkinliği!

Türkiye çapında hizmet veren Final Eğitim Kurumları, idarecileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri 20 dakikalık '' Kitap Okuma Etkinliği'' düzenledi. Ülke genelinde hizmet veren okullarıyla marka haline gelen Final Eğitim Kurumları, Yönetim Merkezi öncülüğünde velileri de kapsayan öğretmen ve öğrencileriyle birlikte 20 dakikalık '' Kitap Okuma Etkinliği'' düzenledi. Okumanın her geçen daha da önem kazandığı, ailelerle okuma kültürünü geliştirici, kitabın etrafında buluşmanın keyfini yaşamanın çok anlamlı ve özel olduğunu ifade eden Final Eğitim Kurumu Yönetici ve Öğretmenleri, pandemi nedeniyle online olarak gerçekleşen etkinliğe katılan binlerce öğretmen, öğrenci ve velilere gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ettiler. Darıca Final Eğitim Kurumları ailesinin de yer aldığı Kitap Okuma Etkinliğinin ardından görüş belirten okulun Genel Müdürü Murat Kaya,  ''Okuyanlar öğrenirler. Öğrenenler gelişirler... Darıca Final ailesi olarak yoğun katılım ile okuma etkinliğine emek veren her bir paydaşımıza teşekkürler... Oku, Okut...'' dedi

Türkiye çapında hizmet veren Final Eğitim Kurumları, idarecileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri 20 dakikalık '' Kitap Okuma Etkinliği'' düzenledi.

Ülke genelinde hizmet veren okullarıyla marka haline gelen Final Eğitim Kurumları, Yönetim Merkezi öncülüğünde velileri de kapsayan öğretmen ve öğrencileriyle birlikte 20 dakikalık '' Kitap Okuma Etkinliği'' düzenledi. Okumanın her geçen daha da önem kazandığı, ailelerle okuma kültürünü geliştirici, kitabın etrafında buluşmanın keyfini yaşamanın çok anlamlı ve özel olduğunu ifade eden Final Eğitim Kurumu Yönetici ve Öğretmenleri, pandemi nedeniyle online olarak gerçekleşen etkinliğe katılan binlerce öğretmen, öğrenci ve velilere gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ettiler. Darıca Final Eğitim Kurumları ailesinin de yer aldığı Kitap Okuma Etkinliğinin ardından görüş belirten okulun Genel Müdürü Murat Kaya,  ''Okuyanlar öğrenirler. Öğrenenler gelişirler... Darıca Final ailesi olarak yoğun katılım ile okuma etkinliğine emek veren her bir paydaşımıza teşekkürler... Oku, Okut...'' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.