19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B BAY geçtiği haftada neler oldu?

Spor 08.04.2021 - 17:34, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:34
 

Darıca G.B BAY geçtiği haftada neler oldu?

Darıca G.B BAY geçtiği haftada neler oldu?

Haftayı BAY geçen Darıca Gençlerbirliği, dün gözünü rakiplerinin maçlarına dikti. Temsilcimizin Play-Off barajı ile arasındaki puan farkı 4’e yükselirken, sarı yeşilliler bir basamak gerilerek haftayı 8.sırada kapattı. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta haftayı BAY geçen Darıca Gençlerbirliği, dün gözünü rakiplerinin maçlarına çevirdi. Grupta oynanan 30.hafta maçlarının ardından haftanın en kazançlı takımı İskenderun FK Mardin Fosfatspor olurken, haftanın kaybedeni ise Yomraspor ve Ceyhanspor oldu. İskenderun FK kritik maçta deplasmanda Ceyhanspor’u 4-1 yenerek Darıca G.B ile arasındaki puan farkını 6’ye çıkarırken, Play-Off yarışında bir basamak yükselerek haftayı 4.sırada kapattı. 43 puanlı Yomraspor ise sahasında Halide Edip Adıvarspor’a 2-1 yenilerek iki basamak birden gerileyerek haftayı 6.sırada kapattı. MARDİN PLAY-OFF HATTINA YERLEŞTİ Haftanın zorlu maçlarında birinde ise Mardin Fosfatspor deplasmanda Kahta 02 Spor’u 4-2 yenerek ilk kez kendisine ilk 5’te yer buldu. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ise, Tepecikspor’un sahasında Tokatspor’u 4-1 yenmesi sonrasında bir basamak gerileyerek haftayı 8.sırada kapatırken, 5.sıradaki Mardin Fosfatspor’un 4 puan uzağında kaldı. Grupta gelecek haftayı Mardin Fosfatspor BAY geçecek. Öte yandan zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Belediye Kütahyaspor, en yakın takipçisi Fethiyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak bitime 4 hafta kala 7 puanlık avantajla girmeyi başardı.
Darıca G.B BAY geçtiği haftada neler oldu?

Haftayı BAY geçen Darıca Gençlerbirliği, dün gözünü rakiplerinin maçlarına dikti. Temsilcimizin Play-Off barajı ile arasındaki puan farkı 4’e yükselirken, sarı yeşilliler bir basamak gerilerek haftayı 8.sırada kapattı.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta haftayı BAY geçen Darıca Gençlerbirliği, dün gözünü rakiplerinin maçlarına çevirdi. Grupta oynanan 30.hafta maçlarının ardından haftanın en kazançlı takımı İskenderun FK Mardin Fosfatspor olurken, haftanın kaybedeni ise Yomraspor ve Ceyhanspor oldu. İskenderun FK kritik maçta deplasmanda Ceyhanspor’u 4-1 yenerek Darıca G.B ile arasındaki puan farkını 6’ye çıkarırken, Play-Off yarışında bir basamak yükselerek haftayı 4.sırada kapattı. 43 puanlı Yomraspor ise sahasında Halide Edip Adıvarspor’a 2-1 yenilerek iki basamak birden gerileyerek haftayı 6.sırada kapattı.

MARDİN PLAY-OFF HATTINA YERLEŞTİ

Haftanın zorlu maçlarında birinde ise Mardin Fosfatspor deplasmanda Kahta 02 Spor’u 4-2 yenerek ilk kez kendisine ilk 5’te yer buldu. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ise, Tepecikspor’un sahasında Tokatspor’u 4-1 yenmesi sonrasında bir basamak gerileyerek haftayı 8.sırada kapatırken, 5.sıradaki Mardin Fosfatspor’un 4 puan uzağında kaldı. Grupta gelecek haftayı Mardin Fosfatspor BAY geçecek. Öte yandan zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Belediye Kütahyaspor, en yakın takipçisi Fethiyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak bitime 4 hafta kala 7 puanlık avantajla girmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.