Darıca G.B-Nazilli maçı erteleniyor mu?

Spor 01.12.2020 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca G.B-Nazilli maçı erteleniyor mu?

SON DAKİKA…SON DAKİKA

Yarın Darıca G.B’ye konuk olacak Nazilli Belediyespor'da şok üstüne şok yaşanıyor. Aydın temsilcisinde Teknik Direktör Hasan Şermet ve Yardımcı Antrenör Seyfettin Kurtulmuş’un ardından, 10 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Efeler maçı ertelemek adına Türkiye Futbol Federasyonu’na yoğun girişimlerde bulunsa da, TFF maçın ertelenmesi için 14 pozitif vakaya rastlanılması gerektiğini söyleyerek Nazilli Belediyespor’un bu talebini reddetti. Öte yandan yapılan testler sonrasında kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 10 FUTBOLCU KARANTİNAYA ALINDI "2 Aralık Çarşamba günü Darıca Gençlerbirliği ile yapacağımız müsabaka öncesi yaptırdığımız Kovid-19 test sonuçlarına göre toplam 9 pozitif vakaya rastlanmıştır. Daha öncede yapılan testi pozitif çıkan Zekeriya Topayan ile birlikte kulübümüzde 10 futbolcumuzun gerekli tedavileri Sağlık bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirlemiş olduğu sağlık prosedürüne göre başlanılmıştır. Futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşarak birlikte olmayı dileriz."
SON DAKİKA…SON DAKİKA

Yarın Darıca G.B’ye konuk olacak Nazilli Belediyespor'da şok üstüne şok yaşanıyor. Aydın temsilcisinde Teknik Direktör Hasan Şermet ve Yardımcı Antrenör Seyfettin Kurtulmuş’un ardından, 10 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Efeler maçı ertelemek adına Türkiye Futbol Federasyonu’na yoğun girişimlerde bulunsa da, TFF maçın ertelenmesi için 14 pozitif vakaya rastlanılması gerektiğini söyleyerek Nazilli Belediyespor’un bu talebini reddetti. Öte yandan yapılan testler sonrasında kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

10 FUTBOLCU KARANTİNAYA ALINDI

"2 Aralık Çarşamba günü Darıca Gençlerbirliği ile yapacağımız müsabaka öncesi yaptırdığımız Kovid-19 test sonuçlarına göre toplam 9 pozitif vakaya rastlanmıştır. Daha öncede yapılan testi pozitif çıkan Zekeriya Topayan ile birlikte kulübümüzde 10 futbolcumuzun gerekli tedavileri Sağlık bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirlemiş olduğu sağlık prosedürüne göre başlanılmıştır. Futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşarak birlikte olmayı dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.