Darıca Halk Eğitim sergisi açıldı

Darıca 09.06.2022 - 11:52, Güncelleme: 09.06.2022 - 11:52
 

Darıca Halk Eğitim sergisi açıldı

Darıca Halk Eğitim sergisi açıldı

Darıca Halk Eğitim Merkezi 2021-2022 eğitim öğretim sezonunda yapılan ürünlerin yılsonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına; Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, okul müdürleri, kursiyer ve eğitmenler katıldı. Kaymakam Yüksel Kara, kursiyerlerin yıl boyunca yapmış olduğu, el emeği eserleri davetliler ile birlikte inceleyerek eserler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı ve emekleri için her birine teşekkür etti. Kara, özellikle kadınların sosyalleşmesi vurgulayarak gösterdikleri gayret ve başarılardan dolayı, öğretmen ve kursiyerlere tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Halk Eğitim Müdürü Süleyman Özdağ ise konuşmasında, bir yıllık çalışması hakkında bilgi vererek, toplam 27 bin 857 kursiyerin eğitim gördüğüne dikkat çekti ve kursiyerlerin 10 bin 808’i erkek, 17 bin 46’sı kadından oluştuğunu ifade etti. Sergiye katılan davetliler ise birbirinden güzel eserleri büyük bir titizlikle inceleyerek emeği geçen tüm kursiyerlere ve usta öğreticilere teşekkür ettiler.   
Darıca Halk Eğitim sergisi açıldı

Darıca Halk Eğitim Merkezi 2021-2022 eğitim öğretim sezonunda yapılan ürünlerin yılsonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına; Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, okul müdürleri, kursiyer ve eğitmenler katıldı. Kaymakam Yüksel Kara, kursiyerlerin yıl boyunca yapmış olduğu, el emeği eserleri davetliler ile birlikte inceleyerek eserler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı ve emekleri için her birine teşekkür etti. Kara, özellikle kadınların sosyalleşmesi vurgulayarak gösterdikleri gayret ve başarılardan dolayı, öğretmen ve kursiyerlere tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
Halk Eğitim Müdürü Süleyman Özdağ ise konuşmasında, bir yıllık çalışması hakkında bilgi vererek, toplam 27 bin 857 kursiyerin eğitim gördüğüne dikkat çekti ve kursiyerlerin 10 bin 808’i erkek, 17 bin 46’sı kadından oluştuğunu ifade etti. Sergiye katılan davetliler ise birbirinden güzel eserleri büyük bir titizlikle inceleyerek emeği geçen tüm kursiyerlere ve usta öğreticilere teşekkür ettiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.