Darıca Kale Bayramoğluspor Türkiye Şampiyonu Oldu

Spor 19.11.2021 - 10:39, Güncelleme: 19.11.2021 - 10:39
 

Darıca Kale Bayramoğluspor Türkiye Şampiyonu Oldu

Darıca Kale Bayramoğluspor Türkiye Şampiyonu Oldu

Darıca Kale Bayramoğluspor; Türkiye’nin köklü kulüplerinden Altınorduspor’nun düzenlediği turnuvada Türkiye şampiyonu oldu. FELSEFE KARDEŞLİĞİ TURNUVASI Darıca Kala Bayramoğlu spor’un bu başarısı spor çevrelerinde büyük yankı uyandırırken, minik futbolcular ise doyasıya şampiyonluğun tadını çıkardı. Türkiye’nin dört bir yanından 32 takımın katıldığı “Felsefe kardeşliği” turnuvasında Darıca Kale Bayramoğlu Spor U11 takımıyla şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. 8 takımlı grubu 16 puanla ikinci tamamlayarak gruptan çıkan Darıca Kalespor çeyrek finalde Mersin’in Altın Çocuklarını 3-1, yarı finalde Denizli’yi penaltı atışları sonunda 8-6 ve finalde de Tekirdağ Çorlu Fener takımını 2-0 mağlup ederek şampiyon olmanın gururunu yaşadı. Darıca Kale Bayramoğluspor gençlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Darıca Kale Bayramoğluspor Türkiye Şampiyonu Oldu

Darıca Kale Bayramoğluspor; Türkiye’nin köklü kulüplerinden Altınorduspor’nun düzenlediği turnuvada Türkiye şampiyonu oldu.

FELSEFE KARDEŞLİĞİ TURNUVASI

Darıca Kala Bayramoğlu spor’un bu başarısı spor çevrelerinde büyük yankı uyandırırken, minik futbolcular ise doyasıya şampiyonluğun tadını çıkardı. Türkiye’nin dört bir yanından 32 takımın katıldığı “Felsefe kardeşliği” turnuvasında Darıca Kale Bayramoğlu Spor U11 takımıyla şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. 8 takımlı grubu 16 puanla ikinci tamamlayarak gruptan çıkan Darıca Kalespor çeyrek finalde Mersin’in Altın Çocuklarını 3-1, yarı finalde Denizli’yi penaltı atışları sonunda 8-6 ve finalde de Tekirdağ Çorlu Fener takımını 2-0 mağlup ederek şampiyon olmanın gururunu yaşadı. Darıca Kale Bayramoğluspor gençlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.