Darıca Kapalı Pazar’da çalışmalar tam gaz

Darıca 07.07.2021 - 12:00, Güncelleme: 07.07.2021 - 12:00
 

Darıca Kapalı Pazar’da çalışmalar tam gaz

Darıca Kapalı Pazar’da çalışmalar tam gaz

Bir süre önce ihalesi tekrar yapılarak müteahhit firmaya teslimi gerçekleştirilen Kapalı Pazar Yeri’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılacak kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce müteahhit firma ile yaşanan problemlerden ötürü durdurulan inşaat çalışmalarının yeniden başlaması için tekrar ihale yapılmıştı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara hızlı bir şekilde tekrar başladı. SABİT PAZARLAR DAHA ÇOK YAKIŞACAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yaptığı açıklamalarda Darıca’ya sokakta kurulan semt pazarları yerine sabit pazarların daha çok yakışacağını bildirerek, Cami Mahallesi’nde yapımına tekrar başlanan kapalı pazarın inşaatının bitmesinin ardından diğer mahallerde de kapalı pazar inşaatlarına başlayacaklarını açıklamıştı. İhalesi tekrar gerçekleştirilen ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “Sizlere söz verdiğimiz gibi, Darıca Kapalı Pazar Alanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. En kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine alacağız” dedi. MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.
Darıca Kapalı Pazar’da çalışmalar tam gaz

Bir süre önce ihalesi tekrar yapılarak müteahhit firmaya teslimi gerçekleştirilen Kapalı Pazar Yeri’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılacak kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce müteahhit firma ile yaşanan problemlerden ötürü durdurulan inşaat çalışmalarının yeniden başlaması için tekrar ihale yapılmıştı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara hızlı bir şekilde tekrar başladı.

SABİT PAZARLAR DAHA ÇOK YAKIŞACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yaptığı açıklamalarda Darıca’ya sokakta kurulan semt pazarları yerine sabit pazarların daha çok yakışacağını bildirerek, Cami Mahallesi’nde yapımına tekrar başlanan kapalı pazarın inşaatının bitmesinin ardından diğer mahallerde de kapalı pazar inşaatlarına başlayacaklarını açıklamıştı. İhalesi tekrar gerçekleştirilen ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “Sizlere söz verdiğimiz gibi, Darıca Kapalı Pazar Alanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. En kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine alacağız” dedi.

MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK

Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.