Darıca Kızılay, özel öğrencilerle buluştu!

Darıca 22.05.2021 - 12:43, Güncelleme: 22.05.2021 - 12:43
 

Darıca Kızılay, özel öğrencilerle buluştu!

Darıca Kızılay, özel öğrencilerle buluştu!

Darıca Kızılay Kadın Kolları ekipleri, Gebze’de pandemi döneminde Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocukları ziyaret ederek çeşitli oyuncaklarla moral verdi. Darıca Kızılay Kadın Kolları ekipleri Gebze’de bulunan Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel öğrencilerle buluştu. Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Darıca Kızılay Kadın Kolları ekiplerini merkezde ağırladı. Darıca Kızılay Kadın Kolları ekipleri ziyarette özel öğrencilerle bir araya gelerek çocuklarla vakit geçirdi. Ziyarette 7-12 yaş grubundaki çocuklar için içerisinde tangram, puzzle, kurşun kalem, kalem açacağı, boyama kalemi, resim kalemi, pastel boya kalemleri, kelime öğrenme seti ve hikaye kitabının yer aldığı bir kit hazırlayan ekipler, çocuklarla oyun oynayarak vakit geçirdi.
Darıca Kızılay, özel öğrencilerle buluştu!

Darıca Kızılay Kadın Kolları ekipleri, Gebze’de pandemi döneminde Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocukları ziyaret ederek çeşitli oyuncaklarla moral verdi.

Darıca Kızılay Kadın Kolları ekipleri Gebze’de bulunan Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel öğrencilerle buluştu. Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Darıca Kızılay Kadın Kolları ekiplerini merkezde ağırladı. Darıca Kızılay Kadın Kolları ekipleri ziyarette özel öğrencilerle bir araya gelerek çocuklarla vakit geçirdi. Ziyarette 7-12 yaş grubundaki çocuklar için içerisinde tangram, puzzle, kurşun kalem, kalem açacağı, boyama kalemi, resim kalemi, pastel boya kalemleri, kelime öğrenme seti ve hikaye kitabının yer aldığı bir kit hazırlayan ekipler, çocuklarla oyun oynayarak vakit geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.