Darıca Nene Hatun Stadı’nda Yoğun Mesai Var

Spor 14.01.2022 - 16:00, Güncelleme: 14.01.2022 - 16:00
 

Darıca Nene Hatun Stadı’nda Yoğun Mesai Var

Darıca Nene Hatun Stadı’nda Yoğun Mesai Var

Şehrin birçok noktasına yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer bir yandan da var olan tesisleri yeniliyor. Darıca ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’nde stat ve çevresi, Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığının iş birliğiyle yenileniyor. KISA SÜRE İÇİNDE SENTETİK ÇİM HALISI SERİLECEK Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında iki saha arasına çekilen çitin tüm çalışmaları sona ererken 6 adet aydınlatma direği dikildi. Batı tribün önü ve iki saha arası ile doğu tribün önü çelik korkuluk montajı bitirildi. Saha içi drenaj ve sulama sistemi işleri tamamlanırken batı sahasının mıcır dolgu çalışmaları yapıldı. Teknik odanın tüm betonarme işleri gerçekleşti. Büyükşehir ekipleri, kısa süre içinde her iki sahanında sentetik çim halısını sermeye başlayacak. BİRÇOK İMALAT HAYATA GEÇECEK Proje dahilinde 45x90 ve 60x90 ölçülerinde, karşılaşma ve idman hedefli iki adet sentetik çim futbol sahası yapılacak. Yine iş kapsamında gece mücadeleleri adına aydınlatma sistemi, otomatik sulama sistemi, skorbord ve diğer mecburi donanımlar, hidrofor odası, elektrik kumanda pano odası, personel odası, saha bakım araçları park alanı binası, 25 adet ağaç dikimi, çevre aydınlatmaları, bay-bayan tuvaletler, 264 koltuklu tribün gibi birçok imalat hayata geçirilecek.
Darıca Nene Hatun Stadı’nda Yoğun Mesai Var

Şehrin birçok noktasına yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer bir yandan da var olan tesisleri yeniliyor. Darıca ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’nde stat ve çevresi, Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığının iş birliğiyle yenileniyor.

KISA SÜRE İÇİNDE SENTETİK ÇİM HALISI SERİLECEK

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında iki saha arasına çekilen çitin tüm çalışmaları sona ererken 6 adet aydınlatma direği dikildi. Batı tribün önü ve iki saha arası ile doğu tribün önü çelik korkuluk montajı bitirildi. Saha içi drenaj ve sulama sistemi işleri tamamlanırken batı sahasının mıcır dolgu çalışmaları yapıldı. Teknik odanın tüm betonarme işleri gerçekleşti. Büyükşehir ekipleri, kısa süre içinde her iki sahanında sentetik çim halısını sermeye başlayacak.

BİRÇOK İMALAT HAYATA GEÇECEK

Proje dahilinde 45x90 ve 60x90 ölçülerinde, karşılaşma ve idman hedefli iki adet sentetik çim futbol sahası yapılacak. Yine iş kapsamında gece mücadeleleri adına aydınlatma sistemi, otomatik sulama sistemi, skorbord ve diğer mecburi donanımlar, hidrofor odası, elektrik kumanda pano odası, personel odası, saha bakım araçları park alanı binası, 25 adet ağaç dikimi, çevre aydınlatmaları, bay-bayan tuvaletler, 264 koltuklu tribün gibi birçok imalat hayata geçirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.