19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Osman Hamdi Bey, öğrencilerini bekliyor!

Darıca 27.02.2021 - 12:55, Güncelleme: 27.02.2021 - 12:55
 

Darıca Osman Hamdi Bey, öğrencilerini bekliyor!

Darıca Osman Hamdi Bey, öğrencilerini bekliyor!

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Müdürü Suat Yapıcı ve öğretmenleri, öğrencilerini kucaklayacağı günü bekliyor. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu, 1 Mart Pazartesi günü itibariyle normalleşme süreci kapsamında başlayacak olan yüz yüze eğitim kapsamında hazırlıklarını tamamladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Müdürü Suat Yapıcı, yorgunluğumuza değdi diyerek “Ve hayat renklidir... Sonda yazacağımı başta yazayım. Çok emek verdik ve çok yorulduk. Ama değdi yorgunluğumuza... Bin 264 öğrencimiz var. Ve hepsinin hayali rengârenk eminiz. Her çocuk ayrı bir renk. Ve renklerin ahengi muazzam bir eser ortaya çıkarıyor. Renklerle dans etsin istiyoruz.” “TEPKİLERİNE ŞAHİT OLMAK İSTİYORUZ” “Bu bitmez tükenmez kalem benim desinler... Hayallerini yazdıkça kalemin bitmediğini bilakis daha da renklendiğine şahit olsun istiyoruz... Uzun zaman oldu, okulu çok özlediler. Pazartesi ilk kez görünce tepkilerine şahit olmak istiyoruz. Duvardaki renklere dokunup o renkleri hissederek sınıfla, arkadaşlarıyla buluşsun istiyoruz... Yorulduk doğrudur ama değdi yorgunluğumuza... Duvardı, sanat eseri oldu... Teşekkürler” ifadelerini kullandı. ​
Darıca Osman Hamdi Bey, öğrencilerini bekliyor!

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Müdürü Suat Yapıcı ve öğretmenleri, öğrencilerini kucaklayacağı günü bekliyor.

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu, 1 Mart Pazartesi günü itibariyle normalleşme süreci kapsamında başlayacak olan yüz yüze eğitim kapsamında hazırlıklarını tamamladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu Müdürü Suat Yapıcı, yorgunluğumuza değdi diyerek “Ve hayat renklidir... Sonda yazacağımı başta yazayım. Çok emek verdik ve çok yorulduk. Ama değdi yorgunluğumuza... Bin 264 öğrencimiz var. Ve hepsinin hayali rengârenk eminiz. Her çocuk ayrı bir renk. Ve renklerin ahengi muazzam bir eser ortaya çıkarıyor. Renklerle dans etsin istiyoruz.”

“TEPKİLERİNE ŞAHİT OLMAK İSTİYORUZ”

“Bu bitmez tükenmez kalem benim desinler... Hayallerini yazdıkça kalemin bitmediğini bilakis daha da renklendiğine şahit olsun istiyoruz... Uzun zaman oldu, okulu çok özlediler. Pazartesi ilk kez görünce tepkilerine şahit olmak istiyoruz. Duvardaki renklere dokunup o renkleri hissederek sınıfla, arkadaşlarıyla buluşsun istiyoruz... Yorulduk doğrudur ama değdi yorgunluğumuza... Duvardı, sanat eseri oldu... Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.