Darıca profesyonel kalmak için 3 puan almalı!

Spor 07.05.2022 - 11:01, Güncelleme: 07.05.2022 - 11:01
 

Darıca profesyonel kalmak için 3 puan almalı!

Darıca profesyonel kalmak için 3 puan almalı!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta yer alan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği ligin final karşılaşmasına çıkıyor. Müsabaka önü 35 puanla 16.sırada bulunan sarı yeşillilerimiz, 36 puanla 15.sırada olan Malatya Yeşilyurt’un son haftayı bay geçmesi sebebiyle profesyonel kalma ihtimali için son bir fırsat elde etmiş oldu. Tek çare ise elbette 3 puan. İKİLİ AVERAJDA YEŞİLYURT’UN GERİSİNDEYİZ Ligde kalması kesinleşen 10.sıradaki Kalecik’i ağırlayacak temsilcimiz ikili averajda Yeşilyurt’tan geride olduğu için bu mücadeleden galip gelmeye mecbur. Son karşılaşmaların oynanacağı 38.hafta mücadeleleri eş zamanlı olarak bugün saat 15.00’te başlayacak. Darıca İlçe Stadı’nda seyircisiz sürecek müsabakanın hakemliğini ise Serkan Eryılmaz yapacak.
Darıca profesyonel kalmak için 3 puan almalı!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta yer alan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği ligin final karşılaşmasına çıkıyor. Müsabaka önü 35 puanla 16.sırada bulunan sarı yeşillilerimiz, 36 puanla 15.sırada olan Malatya Yeşilyurt’un son haftayı bay geçmesi sebebiyle profesyonel kalma ihtimali için son bir fırsat elde etmiş oldu. Tek çare ise elbette 3 puan.

İKİLİ AVERAJDA YEŞİLYURT’UN GERİSİNDEYİZ

Ligde kalması kesinleşen 10.sıradaki Kalecik’i ağırlayacak temsilcimiz ikili averajda Yeşilyurt’tan geride olduğu için bu mücadeleden galip gelmeye mecbur. Son karşılaşmaların oynanacağı 38.hafta mücadeleleri eş zamanlı olarak bugün saat 15.00’te başlayacak. Darıca İlçe Stadı’nda seyircisiz sürecek müsabakanın hakemliğini ise Serkan Eryılmaz yapacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.