Darıca sahiline ulaşmak için alternatif yol yapılıyor

Darıca 04.09.2021 - 10:18, Güncelleme: 04.09.2021 - 10:18
 

Darıca sahiline ulaşmak için alternatif yol yapılıyor

Darıca sahiline ulaşmak için alternatif yol yapılıyor

Darıca Balyanoz Koyu’nda yapımı devam eden sahil parkına ulaşımda alternatif olacak Burak Reis Caddesi’nde üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor Darıca’da Kocaeli ile İstanbul’un Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak Balyanoz Koyu Sahil Parkı projesinin inşaatı devam ediyor. Parkın yapımını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koya ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi planlıyor. Bu kapsamda stabilize halde olan Burak Reis Caddesi gerçekleştirilen üst yapı çalışması ile daha modern hale getiriliyor. Ayrıca Balyanoz Koyu’nda sahil parkının iç yolları ile otoparkın asfalt serimi de yapılacak. ÜST YAPI DEVAM EDİYOR Darıca ilçesinde daha önce stabilize halde olan Burak Reis Caddesi’nde, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından üst yapı çalışması yapılıyor. Çalışma kapsamında caddede şu an PMT malzemesi serilirken devamında asfalt işleri yapılacak. Üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile vatandaşlar alternatif bir yol olarak, bu caddeyi kullanabilecek. ALTERNATİF OLACAK Üst yapı çalışmasının tamamlanmasıyla Burak Reis Caddesi, Darıca’da yoğun olarak kullanılan Yıldırım Beyazıt Caddesine bağlanacak. Modern bir cadde haline gelecek olan yolun faaliyete geçmesiyle Balyanoz Koyuna ulaşımda kullanılan Fatih Sultan Mehmet Caddesine alternatif bir yol oluşturulacak.    
Darıca sahiline ulaşmak için alternatif yol yapılıyor

Darıca Balyanoz Koyu’nda yapımı devam eden sahil parkına ulaşımda alternatif olacak Burak Reis Caddesi’nde üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor

Darıca’da Kocaeli ile İstanbul’un Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak Balyanoz Koyu Sahil Parkı projesinin inşaatı devam ediyor. Parkın yapımını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koya ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi planlıyor. Bu kapsamda stabilize halde olan Burak Reis Caddesi gerçekleştirilen üst yapı çalışması ile daha modern hale getiriliyor. Ayrıca Balyanoz Koyu’nda sahil parkının iç yolları ile otoparkın asfalt serimi de yapılacak.

ÜST YAPI DEVAM EDİYOR

Darıca ilçesinde daha önce stabilize halde olan Burak Reis Caddesi’nde, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından üst yapı çalışması yapılıyor. Çalışma kapsamında caddede şu an PMT malzemesi serilirken devamında asfalt işleri yapılacak. Üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile vatandaşlar alternatif bir yol olarak, bu caddeyi kullanabilecek.

ALTERNATİF OLACAK

Üst yapı çalışmasının tamamlanmasıyla Burak Reis Caddesi, Darıca’da yoğun olarak kullanılan Yıldırım Beyazıt Caddesine bağlanacak. Modern bir cadde haline gelecek olan yolun faaliyete geçmesiyle Balyanoz Koyuna ulaşımda kullanılan Fatih Sultan Mehmet Caddesine alternatif bir yol oluşturulacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.