19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Tenis Kulübü Bahar Kupasında Zirvede Yer Aldı!

Spor 23.05.2022 - 10:04, Güncelleme: 23.05.2022 - 10:04
 

Darıca Tenis Kulübü Bahar Kupasında Zirvede Yer Aldı!

Darıca Tenis Kulübü Bahar Kupasında Zirvede Yer Aldı!

Türkiye Tenis Federasyonunca 16-20 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’de Büyükler Bahar Kupası’nda tek erkeklerde şampiyon Darıca Tenis Kulübü’nden Emirhan Bulut, çift erkeklerde şampiyonluğu kulüp arkadaşı  Ege Arda Bakar’la beraber aldı Bununla birlikte çift kadınlarda Darıca Tenis Kulübü sporcusu Esila Kayıkçıoğlu ise finale kalmasını bildi. BULUT: BAŞARILARIMIZIN TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİK Darıca Tenis Kulübü Kurucusu ve Başantrenörü Şahin Beyazgül “Sporcularımızın zirvede yer alması bizleri gururlandırdı. Bu başarılar, planlı yaptığımız çalışmaların sonucudur. Yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yine kuruculardan Halil Bulut ise “Darıca Tenis Kulübü olarak başarılarımızın tesadüf olmadığını gösterdik. 3 sporcumuzun da ilimizdeki önemli organizasyonda dereceye girmesi bizi mutlu etti. Tenis sporcuna Darıca’da ve ilimizde katkı sunmaya Darıca Tenis Kulübü olarak devam edeceğiz” diye söyledi.
Darıca Tenis Kulübü Bahar Kupasında Zirvede Yer Aldı!

Türkiye Tenis Federasyonunca 16-20 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’de Büyükler Bahar Kupası’nda tek erkeklerde şampiyon Darıca Tenis Kulübü’nden Emirhan Bulut, çift erkeklerde şampiyonluğu kulüp arkadaşı  Ege Arda Bakar’la beraber aldı Bununla birlikte çift kadınlarda Darıca Tenis Kulübü sporcusu Esila Kayıkçıoğlu ise finale kalmasını bildi.

BULUT: BAŞARILARIMIZIN TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİK

Darıca Tenis Kulübü Kurucusu ve Başantrenörü Şahin Beyazgül “Sporcularımızın zirvede yer alması bizleri gururlandırdı. Bu başarılar, planlı yaptığımız çalışmaların sonucudur. Yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yine kuruculardan Halil Bulut ise “Darıca Tenis Kulübü olarak başarılarımızın tesadüf olmadığını gösterdik. 3 sporcumuzun da ilimizdeki önemli organizasyonda dereceye girmesi bizi mutlu etti. Tenis sporcuna Darıca’da ve ilimizde katkı sunmaya Darıca Tenis Kulübü olarak devam edeceğiz” diye söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.