19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ulusal turnuvaya ev sahipliği yapacak!

Spor 21.06.2021 - 17:00, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:00
 

Darıca ulusal turnuvaya ev sahipliği yapacak!

Darıca ulusal turnuvaya ev sahipliği yapacak!

Darıca, ulusal düzeyde ilk olma özelliği taşıyacak olan satranç turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Satranç Federasyonu, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi işbirliği ile görme engelliler arasında yapılacak olan satranç turnuvası 26-27 Haziran’da Darıca’da gerçekleşecek. 3 Temmuz’da yapılacak olan turnuvada şampiyon olan kişiye 3 Bin TL, ikinci olan kişiye 2 Bin TL, üçüncü olan kişiye Bin TL ve dördünü olan kişiye de 500 TL para ödülü verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan tüm sporculara Darıca Belediyesi tarafından bir sürpriz hediye gönderilecek. ​ EŞİTTİ’DEN BIYIK’A TEŞEKKÜR Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi başkanı Furkan Uğur Eşitti yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca Belediyesi ile birlikte Ulusal bir satranç turnuvası organize ediyoruz. Türkiye’de ilk kez ulusal olarak böyle bir turnuva düzenleniyor. Bizlerde heyecan uyandıran bu turnuvaya ev sahipliği yapan maddi manevi destek veren Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık ve ekibine Türkiye’de yaşayan Görme Engeliler adına sonsuz teşekkür ediyorum. Satranç turnuvamıza son bir hafta kaldı. Turnuvaya görme engelli arkadaşlarımızın başvurması bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.
Darıca ulusal turnuvaya ev sahipliği yapacak!

Darıca, ulusal düzeyde ilk olma özelliği taşıyacak olan satranç turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Satranç Federasyonu, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi işbirliği ile görme engelliler arasında yapılacak olan satranç turnuvası 26-27 Haziran’da Darıca’da gerçekleşecek. 3 Temmuz’da yapılacak olan turnuvada şampiyon olan kişiye 3 Bin TL, ikinci olan kişiye 2 Bin TL, üçüncü olan kişiye Bin TL ve dördünü olan kişiye de 500 TL para ödülü verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan tüm sporculara Darıca Belediyesi tarafından bir sürpriz hediye gönderilecek.

EŞİTTİ’DEN BIYIK’A TEŞEKKÜR

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi başkanı Furkan Uğur Eşitti yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca Belediyesi ile birlikte Ulusal bir satranç turnuvası organize ediyoruz. Türkiye’de ilk kez ulusal olarak böyle bir turnuva düzenleniyor. Bizlerde heyecan uyandıran bu turnuvaya ev sahipliği yapan maddi manevi destek veren Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık ve ekibine Türkiye’de yaşayan Görme Engeliler adına sonsuz teşekkür ediyorum. Satranç turnuvamıza son bir hafta kaldı. Turnuvaya görme engelli arkadaşlarımızın başvurması bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.