DARICA ZABITADAN YILBAŞI DENETİMLERİ

Darıca 29.12.2015 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA ZABITADAN YILBAŞI DENETİMLERİ

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren büfe,tekel bayisi ve alkollü içki satışı yapılan işyerlerinde denetimler yaptı.

Yapılan denetimlerde;işyerlerinde satışa sunulan ürünlerin, Tarım ve Gıda Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uygunluğu, son kullanım tarihini geçip geçmediği ve işyeri ruhsat vasıflarının yerine getirilip getirmediği gibi unsurlar dikkatle incelenirken, eksiklikler tespit edilen işyerlerine gerekli ikazlar yapılıp cezai müeyyideler uygulandı. DENETİMLER PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimlerle ilgili olarak yapılan açıklamada denetimlerin amacının ilçede faaliyet gösteren işyerleinin toplumun sağlığını ve huzurunu etkilemeden, yönetmenliklere uygun olarak hizmet vermelerini sağlamak olduğu belirtildi.Açıklamada özellikle gıda satışı yapan işyerlerinin periyodik aralıklarla denetlendiği, bunun yanısıra vatandaşların şikayetlerinin en kısa sürede ilgili birimlerce değerlendirilerek sonuca bağlandığına vurgu yapılarak vatandaşların karşılaştıkları tüm olumsuzluklarla ilgili olarak şikayetlerini Zabıta Müdürlüğü’ne bildirmeleri istendi.
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren büfe,tekel bayisi ve alkollü içki satışı yapılan işyerlerinde denetimler yaptı.

Yapılan denetimlerde;işyerlerinde satışa sunulan ürünlerin, Tarım ve Gıda Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uygunluğu, son kullanım tarihini geçip geçmediği ve işyeri ruhsat vasıflarının yerine getirilip getirmediği gibi unsurlar dikkatle incelenirken, eksiklikler tespit edilen işyerlerine gerekli ikazlar yapılıp cezai müeyyideler uygulandı.

DENETİMLER PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimlerle ilgili olarak yapılan açıklamada denetimlerin amacının ilçede faaliyet gösteren işyerleinin toplumun sağlığını ve huzurunu etkilemeden, yönetmenliklere uygun olarak hizmet vermelerini sağlamak olduğu belirtildi.Açıklamada özellikle gıda satışı yapan işyerlerinin periyodik aralıklarla denetlendiği, bunun yanısıra vatandaşların şikayetlerinin en kısa sürede ilgili birimlerce değerlendirilerek sonuca bağlandığına vurgu yapılarak vatandaşların karşılaştıkları tüm olumsuzluklarla ilgili olarak şikayetlerini Zabıta Müdürlüğü’ne bildirmeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.