Darıca’da 700 kişiye 4 çeşit sıcak yemek

Darıca 23.11.2020 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca’da 700 kişiye 4 çeşit sıcak yemek

MUZAFFER BIYIK HAYIR DUALARINI ALIYOR

Darıca Belediyesi tarafından korona virüs pandemisi nedeniyle başlatılan uygulamada Covid-19 hastası 700 kişiye sıcak yemek ulaştırıldı. Darıca Belediyesi bir yandan koronavirüs pandemisinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışırken diğer yandan da koronavirüs salgınının ikinci dalgası nedeniyle karantinadaki vatandaşlara yemek dağıtmaya başladı. Uygulamanın ilk gününde 6 adet araç, 40 kişilik ekip ile talepte bulunan 700 kişiye belediyenin uzman diyetisyeninin kontrolünden geçen dört çeşit yemek dağıtıldı. YEMEKLER KAĞIYA BIRAKILIYOR Hastalar, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde tespit ediliyor. Tespit edilen hastalar arasında talepte bulunanlara Darıca Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne ait personeller yemek dağıtıyor. Belediye ekipleri, koruyucu kıyafetleriyle sosyal mesafe ve hijyen koşullarına dikkat ederek yemekleri kapıya bırakıyor. 4 ÇEŞİT YEMEK DAĞITILDI Yemek dağıtımı hakkında bilgilendirmede bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Covid-19 nedeniyle evde karantinada bulunan Darıcalı vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımına başlıyoruz. İşletme İştirakler Müdürlüğümüz personelleri ile gerçekleşecek olan yemek pişirme ve dağıtım organizasyonunu yerinde inceledik. İlk gün 6 adet araç, 40 kişilik ekip ile talepte bulunan 700 kişiye belediyemizin uzman diyetisyeninin kontrolünden geçen dört çeşit yemek dağıtıldı. Menülerimizin içinde hastalığınıza iyi gelecek C Vitaminli meyvelerimizde olacak” dedi.        
MUZAFFER BIYIK HAYIR DUALARINI ALIYOR

Darıca Belediyesi tarafından korona virüs pandemisi nedeniyle başlatılan uygulamada Covid-19 hastası 700 kişiye sıcak yemek ulaştırıldı.

Darıca Belediyesi bir yandan koronavirüs pandemisinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışırken diğer yandan da koronavirüs salgınının ikinci dalgası nedeniyle karantinadaki vatandaşlara yemek dağıtmaya başladı. Uygulamanın ilk gününde 6 adet araç, 40 kişilik ekip ile talepte bulunan 700 kişiye belediyenin uzman diyetisyeninin kontrolünden geçen dört çeşit yemek dağıtıldı.

YEMEKLER KAĞIYA BIRAKILIYOR

Hastalar, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde tespit ediliyor. Tespit edilen hastalar arasında talepte bulunanlara Darıca Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne ait personeller yemek dağıtıyor. Belediye ekipleri, koruyucu kıyafetleriyle sosyal mesafe ve hijyen koşullarına dikkat ederek yemekleri kapıya bırakıyor.

4 ÇEŞİT YEMEK DAĞITILDI

Yemek dağıtımı hakkında bilgilendirmede bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Covid-19 nedeniyle evde karantinada bulunan Darıcalı vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımına başlıyoruz. İşletme İştirakler Müdürlüğümüz personelleri ile gerçekleşecek olan yemek pişirme ve dağıtım organizasyonunu yerinde inceledik. İlk gün 6 adet araç, 40 kişilik ekip ile talepte bulunan 700 kişiye belediyemizin uzman diyetisyeninin kontrolünden geçen dört çeşit yemek dağıtıldı. Menülerimizin içinde hastalığınıza iyi gelecek C Vitaminli meyvelerimizde olacak” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.