19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da ara sokakların otopark sorununa ÇÖZÜM!

Darıca 09.09.2021 - 10:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 10:14
 

Darıca’da ara sokakların otopark sorununa ÇÖZÜM!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, birçok sorununa çözüm bulduğu Darıca’nın, mahalle aralarındaki otopark sorununa da çözüm buluyor.

Darıca’yı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme ağırlık veren Darıca Belediyesi, ilk olarak yıllardır kanayan yara olan Emek Mahallesi 256 Evler bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mahallede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, ara sokaklardaki otopark sorununa da çözüm bulunuyor. OTOPARK SORUNU ORTADAN KALKIYOR Seçim beyannamesinde sözünü verdiği otoparklara bir yenisi ekleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Emek Mahallesi sakinlerine müjdeyi verdi. Sona gelinen 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yanında yeni bir otopark alanı oluşturarak, ara sokaklardaki otopark sorununa son verdiklerini söyleyen Başkan Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Müjdeyi mahalle sakinlerine veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Büyük ölçüde tamamlanan 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projemizin yanında mahallelerimizde ki ara sokaklarda yeni otopark alanları oluşturarak otopark sorununu ortadan kaldırıyoruz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, birçok sorununa çözüm bulduğu Darıca’nın, mahalle aralarındaki otopark sorununa da çözüm buluyor.

Darıca’yı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme ağırlık veren Darıca Belediyesi, ilk olarak yıllardır kanayan yara olan Emek Mahallesi 256 Evler bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mahallede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, ara sokaklardaki otopark sorununa da çözüm bulunuyor.

OTOPARK SORUNU ORTADAN KALKIYOR

Seçim beyannamesinde sözünü verdiği otoparklara bir yenisi ekleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Emek Mahallesi sakinlerine müjdeyi verdi. Sona gelinen 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yanında yeni bir otopark alanı oluşturarak, ara sokaklardaki otopark sorununa son verdiklerini söyleyen Başkan Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Müjdeyi mahalle sakinlerine veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Büyük ölçüde tamamlanan 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projemizin yanında mahallelerimizde ki ara sokaklarda yeni otopark alanları oluşturarak otopark sorununu ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.