Darıca’da aşı olmayan öğretmen kalmayacak

Darıca 15.06.2021 - 11:09, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:09
 

Darıca’da aşı olmayan öğretmen kalmayacak

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Darıca’da aşı olmayan öğretmen kalmasın diye aşı kampanyası başlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 7 Haziran’dan itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerin aşılanacağını duyurması üzerine birçok öğretmen aşı randevularını alarak koronavirüs aşısını oldu. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Darıca’da aşı olmayan öğretmen kalmasın diye aşı kampanyası başlattı. SALGINI AŞIYLA YENECEĞİZ Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri öğretmenleri aşıladı. Aşı kampanyası hakkında bilgi veren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Aşı olamayan öğretmen kalmasın diye İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa, konferans salonumuzda Covid-19 aşılaması yaptık. Emeği geçenlerin ellerine sağlık, aşı olan öğretmenlerimize hayırlı olsun dileklerimizi milli eğitim ailesi olarak diliyoruz. Salgını aşı ile yeneceğiz” dedi.
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Darıca’da aşı olmayan öğretmen kalmasın diye aşı kampanyası başlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 7 Haziran’dan itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerin aşılanacağını duyurması üzerine birçok öğretmen aşı randevularını alarak koronavirüs aşısını oldu. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Darıca’da aşı olmayan öğretmen kalmasın diye aşı kampanyası başlattı.

SALGINI AŞIYLA YENECEĞİZ

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri öğretmenleri aşıladı. Aşı kampanyası hakkında bilgi veren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Aşı olamayan öğretmen kalmasın diye İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa, konferans salonumuzda Covid-19 aşılaması yaptık. Emeği geçenlerin ellerine sağlık, aşı olan öğretmenlerimize hayırlı olsun dileklerimizi milli eğitim ailesi olarak diliyoruz. Salgını aşı ile yeneceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.