Darıca’da aşı stantları ilgi görüyor!

Darıca 20.06.2021 - 14:10, Güncelleme: 20.06.2021 - 14:10
 

Darıca’da aşı stantları ilgi görüyor!

Darıca’da aşı stantları ilgi görüyor!

Darıca’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hastane ve aile sağlığı merkezlerinin ardından Çınaraltı Meydanı’nda da vatandaşlara randevusuz aşı yapılmaya başlanmıştı. Bu kapsamda iki ayrı noktada oluşturulan aşı yerlerinde vatandaşlara Covid-19 aşıları yapılıyor. Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ortaklaşa gerçekleştirdiği randevusuz aşı çalışması kapsamında Darıca Çınaraltı Meydanında randevusuz aşı yapılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar aşı alanlarına gelerek Covid-19 aşılarını yaptırabiliyor. Meydandaki aşı standını ziyaret ederek bilgi alan Darıca Kaymakam Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'a ve sağlık çalışanlarına özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. AŞI OLMAYA DAVET ETTİ Meydandaki aşı çalışmaları hakkında bilgi veren Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Sağlık Bakanlığı’nın çok güzel bir hizmet sunduğunu ve aşılama hizmetlerinin çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek "Aşı hakkı olup bugüne kadar aşı olmayan vatandaşlarımız randevu almadan Çınaraltı Meydanı’nda ve İstasyon Caddesi No: 473 (Cumartesi Pazarı Girişi)’de bulunan aşı standı noktalarında aşılarını olabilirler. Tüm Darıcalıları aşılarını olmaya ve bu hastalığı birlikte, el birliğiyle atlatmaya destek olmaya davet ediyorum" dedi. “BU HASTALIKTAN AŞI OLARAK KURTULABİLİRİZ” Meydandaki aşı çalışmaları hakkında bilgi alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yapılan hizmetin çok kıymeti olduğunu belirterek, “Covid-19’a karşı en büyük gücümüz aşı. Devletimiz var olsun, vesile olanlardan Allah razı olsun. Bu hastalıktan ancak toplum olarak bağışıklık kazandığımızda kurtulabiliriz. Aşı olma hakkı olup bugüne kadar aşı olmayan vatandaşlarımız randevu almadan aşı olabilirler” dedi.
Darıca’da aşı stantları ilgi görüyor!

Darıca’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında hastane ve aile sağlığı merkezlerinin ardından Çınaraltı Meydanı’nda da vatandaşlara randevusuz aşı yapılmaya başlanmıştı. Bu kapsamda iki ayrı noktada oluşturulan aşı yerlerinde vatandaşlara Covid-19 aşıları yapılıyor.

Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ortaklaşa gerçekleştirdiği randevusuz aşı çalışması kapsamında Darıca Çınaraltı Meydanında randevusuz aşı yapılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar aşı alanlarına gelerek Covid-19 aşılarını yaptırabiliyor. Meydandaki aşı standını ziyaret ederek bilgi alan Darıca Kaymakam Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'a ve sağlık çalışanlarına özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

AŞI OLMAYA DAVET ETTİ

Meydandaki aşı çalışmaları hakkında bilgi veren Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Sağlık Bakanlığı’nın çok güzel bir hizmet sunduğunu ve aşılama hizmetlerinin çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek "Aşı hakkı olup bugüne kadar aşı olmayan vatandaşlarımız randevu almadan Çınaraltı Meydanı’nda ve İstasyon Caddesi No: 473 (Cumartesi Pazarı Girişi)’de bulunan aşı standı noktalarında aşılarını olabilirler. Tüm Darıcalıları aşılarını olmaya ve bu hastalığı birlikte, el birliğiyle atlatmaya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

“BU HASTALIKTAN AŞI OLARAK KURTULABİLİRİZ”

Meydandaki aşı çalışmaları hakkında bilgi alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yapılan hizmetin çok kıymeti olduğunu belirterek, “Covid-19’a karşı en büyük gücümüz aşı. Devletimiz var olsun, vesile olanlardan Allah razı olsun. Bu hastalıktan ancak toplum olarak bağışıklık kazandığımızda kurtulabiliriz. Aşı olma hakkı olup bugüne kadar aşı olmayan vatandaşlarımız randevu almadan aşı olabilirler” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.