19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da bir haftada sivrisinekle mücadele

Darıca 14.06.2021 - 12:27, Güncelleme: 14.06.2021 - 12:27
 

Darıca’da bir haftada sivrisinekle mücadele

Darıca’da bir haftada sivrisinekle mücadele

Darıca Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla ilçe genelinde sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına başladı. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz mevsiminin başlamasıyla artan sivrisinek ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, yeşil alanlar ve dere yatakları başta olmak üzere tüm mahallelerde düzenli olarak ilaçlama yapıyor. İlaçlama çalışmalarının havaların iyice ısınmadan yapılmasından dolayı memnun olduklarını belirten Darıcalılar da sivrisinek derdi olmadan bir yaz mevsimi geçirecekleri için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür ettiler. BİR HAFTADA BÜTÜN DARICA İLAÇLANACAK İlaçlama çalışmaları kapsamında mahallelerde yapılacak ilaçlama programını paylaşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla çoğalan sivrisinek ve haşerelere karşı tedbirlerimizi erkenden aldık. İlaçlama çalışmaları kapsamında Salı günü Bağlarbaşı ve Cami Mahallesi, Çarşamba günü Osmangazi ve Nenehatun Mahallesi, Perşembe günü Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi, Cuma günü Fevzi Çakmak, Abdi İpekçi ve Emek Mahallesi, Cumartesi günü ise Sırasöğütler, Yalı, Yeni ve Zincurlukuyu Mahallelerinde sivrisinekle mücadele edeceğiz” dedi.
Darıca’da bir haftada sivrisinekle mücadele

Darıca Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla ilçe genelinde sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına başladı.

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz mevsiminin başlamasıyla artan sivrisinek ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, yeşil alanlar ve dere yatakları başta olmak üzere tüm mahallelerde düzenli olarak ilaçlama yapıyor. İlaçlama çalışmalarının havaların iyice ısınmadan yapılmasından dolayı memnun olduklarını belirten Darıcalılar da sivrisinek derdi olmadan bir yaz mevsimi geçirecekleri için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür ettiler.

BİR HAFTADA BÜTÜN DARICA İLAÇLANACAK

İlaçlama çalışmaları kapsamında mahallelerde yapılacak ilaçlama programını paylaşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla çoğalan sivrisinek ve haşerelere karşı tedbirlerimizi erkenden aldık. İlaçlama çalışmaları kapsamında Salı günü Bağlarbaşı ve Cami Mahallesi, Çarşamba günü Osmangazi ve Nenehatun Mahallesi, Perşembe günü Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi, Cuma günü Fevzi Çakmak, Abdi İpekçi ve Emek Mahallesi, Cumartesi günü ise Sırasöğütler, Yalı, Yeni ve Zincurlukuyu Mahallelerinde sivrisinekle mücadele edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.