Darıca’da bir otopark sorununu daha çözülüyor

Darıca 29.09.2021 - 10:02, Güncelleme: 29.09.2021 - 10:02
 

Darıca’da bir otopark sorununu daha çözülüyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı çalışmaları nedeniyle çoğunluğu kullanıma kapanan otoparkın yenisi için düğmeye bastı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında kullanıma açılması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı çalışmaları nedeniyle çoğunluğu kullanıma kapanan Darıca Sahil otoparkı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık harekete geçti. Sadece Darıca’ya değil, tüm bölgeye hitap eden ve adeta cazibe merkezi haline gelen Darıca sahili için yeni bir otopark yapılacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, otopark alanı için incelemelerde bulundu. HEMEN HAREKETE GEÇTİK Yeni otopark için kısa zaman içinde çalışmalara başlanacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’nın neresinde sorun var, biz oradayız. Bütün problemleri kısa zamanda çözmek için ‘Canla Başla’ Darıca için çalışıyoruz. Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı çalışmaları nedeniyle çoğunluğu kullanıma kapanan Darıca Sahil otoparkı nedeniyle buraya gelen vatandaşlarımız araçlarını park edecek yer bulamıyor. Vatandaşlarımızın bu durumdan şikayetçi olduğunu gördük ve hemen harekete geçtik. HER ŞEY DARICA İÇİN Vatandaşlarımızın sorununa çözüm üretmek adına yeni bir otopark alanı yapmaya karar verdik. Belediye başkan yardımcılarımız ile yeni bir otopark alanı oluşturmak üzere incelemelerde bulunduk. Darıca halkı rahat olsun, sorunun en kısa zamanda çözümü için düğmeye bastık. Her şey Darıca için” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı çalışmaları nedeniyle çoğunluğu kullanıma kapanan otoparkın yenisi için düğmeye bastı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında kullanıma açılması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı çalışmaları nedeniyle çoğunluğu kullanıma kapanan Darıca Sahil otoparkı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık harekete geçti. Sadece Darıca’ya değil, tüm bölgeye hitap eden ve adeta cazibe merkezi haline gelen Darıca sahili için yeni bir otopark yapılacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, otopark alanı için incelemelerde bulundu.

HEMEN HAREKETE GEÇTİK

Yeni otopark için kısa zaman içinde çalışmalara başlanacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’nın neresinde sorun var, biz oradayız. Bütün problemleri kısa zamanda çözmek için ‘Canla Başla’ Darıca için çalışıyoruz. Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı çalışmaları nedeniyle çoğunluğu kullanıma kapanan Darıca Sahil otoparkı nedeniyle buraya gelen vatandaşlarımız araçlarını park edecek yer bulamıyor. Vatandaşlarımızın bu durumdan şikayetçi olduğunu gördük ve hemen harekete geçtik.

HER ŞEY DARICA İÇİN

Vatandaşlarımızın sorununa çözüm üretmek adına yeni bir otopark alanı yapmaya karar verdik. Belediye başkan yardımcılarımız ile yeni bir otopark alanı oluşturmak üzere incelemelerde bulunduk. Darıca halkı rahat olsun, sorunun en kısa zamanda çözümü için düğmeye bastık. Her şey Darıca için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.