Darıca’da bugün sular kesilecek!

Darıca 24.02.2021 - 09:19, Güncelleme: 24.02.2021 - 09:19
 

Darıca’da bugün sular kesilecek!

Darıca’da bugün sular kesilecek!

İSU Darıca’da su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bakım onarım çalışması nedeniyle Darıca Cami Mahallesi’nin bir kısmında su kesintisi yapacaklarını duyuran İSU, vatandaşları tedbir almaları konusunda uyardı. İSU Darıca’da su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İSU tarafından yapılan açıklamada vatandaşları uyararak, “Bakım onarım çalışması nedeniyle Darıca Cami Mahallesi’nde Burç, Elif ve Zübeyde sokaklarında 24 Şubat Çarşamba saat: 13.00' a kadar su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.
Darıca’da bugün sular kesilecek!

İSU Darıca’da su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bakım onarım çalışması nedeniyle Darıca Cami Mahallesi’nin bir kısmında su kesintisi yapacaklarını duyuran İSU, vatandaşları tedbir almaları konusunda uyardı.

İSU Darıca’da su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İSU tarafından yapılan açıklamada vatandaşları uyararak, “Bakım onarım çalışması nedeniyle Darıca Cami Mahallesi’nde Burç, Elif ve Zübeyde sokaklarında 24 Şubat Çarşamba saat: 13.00' a kadar su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.