Darıca’da çekilen ‘Akrep’ dizisine katıldı!

Darıca 19.03.2021 - 14:35, Güncelleme: 19.03.2021 - 14:35
 

Darıca’da çekilen ‘Akrep’ dizisine katıldı!

Darıca’da çekilen ‘Akrep’ dizisine katıldı!

Star TV’nin yeni projesi olan ve bazı sahnelerinin Darıca’da çekildiği Akrep dizisi seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarırken dizide bir sürpriz yaşanarak bu haftaki bölümünde Gebze’nin sevilen ismi oyuncu Fatih Batı yer aldı. Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Baharı Beklerken’ isimli dizide rol alarak seyircilerden büyük beğeni toplayan Gebzeli Fatih Batı, bu defa Star’da yayınlanan ‘Akrep’ isimli diziyle karşımıza çıktı. Yapımcılığını 1441 prodüksiyonun, yönetmeliğini Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosu ise Erkan Birgören tarafından kaleme alınan dram türündeki dizinin başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi isimler rol alırken başarılı projeye konuk oyuncu olarak dahil olan Fatih Batı izleyenlerden bir kez daha tam not aldı. Kariyerine devam eden Gebze’nin başarılı ismi Fatih Batı, oyunculuk serüvenine bir yeni halka daha ekleyerek dizideki performansıyla izleyenlerden büyük alkış almayı başardı. AKREP DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur!  Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan’ın sahip olduklarının peşindedir! Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terk ettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır!
Darıca’da çekilen ‘Akrep’ dizisine katıldı!

Star TV’nin yeni projesi olan ve bazı sahnelerinin Darıca’da çekildiği Akrep dizisi seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarırken dizide bir sürpriz yaşanarak bu haftaki bölümünde Gebze’nin sevilen ismi oyuncu Fatih Batı yer aldı.

Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Baharı Beklerken’ isimli dizide rol alarak seyircilerden büyük beğeni toplayan Gebzeli Fatih Batı, bu defa Star’da yayınlanan ‘Akrep’ isimli diziyle karşımıza çıktı. Yapımcılığını 1441 prodüksiyonun, yönetmeliğini Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosu ise Erkan Birgören tarafından kaleme alınan dram türündeki dizinin başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi isimler rol alırken başarılı projeye konuk oyuncu olarak dahil olan Fatih Batı izleyenlerden bir kez daha tam not aldı. Kariyerine devam eden Gebze’nin başarılı ismi Fatih Batı, oyunculuk serüvenine bir yeni halka daha ekleyerek dizideki performansıyla izleyenlerden büyük alkış almayı başardı.

AKREP DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur!  Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan’ın sahip olduklarının peşindedir! Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terk ettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.