19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da çöp konteynerleri yıkanıyor

Darıca 16.06.2022 - 12:32, Güncelleme: 16.06.2022 - 12:32
 

Darıca'da çöp konteynerleri yıkanıyor

Darıca Belediyesi, çöp konteynerlerini düzenli olarak basınçlı su, köpük ve dezenfektanlarla yıkıyor.

Darıca Belediyesi tarafından ilçe genelindeki çöp konteynerleri basınçlı ilaçlı suyla yıkanarak, kötü koku ve mikroplardan arındırılıyor. Böylece çevreyi rahatsız edici koku ve oluşabilecek hastalıklar önlenmiş oluyor. Darıca genelinde ana caddelerde ve mahalle aralarındaki konteynerler belirli periyotlarla bol köpüklü su ile yıkanırken, rutin olarak yapılan yıkama işlemi ile halk sağlığını tehdit eden oluşumların da önüne geçiliyor. Ekipler ayrıca cadde ve kaldırımları da belirli periyotlarla yıkayarak daha temiz hale getiriyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada, "Çöp konteynerlerini yıkama çalışması sayesinde görüntü kirliliği ve kötü koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçiliyor. Konteynerler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından düzenli olarak basınçlı su ile içi yıkanıp, dezenfekte ediliyor. Daha temiz ve sağlıklı bir Darıca için tüm hemşerilerimizden de bize yardımcı olmalarını ve çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamalarını ve konteyner dışına çöp bırakmamalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Darıca Belediyesi, çöp konteynerlerini düzenli olarak basınçlı su, köpük ve dezenfektanlarla yıkıyor.

Darıca Belediyesi tarafından ilçe genelindeki çöp konteynerleri basınçlı ilaçlı suyla yıkanarak, kötü koku ve mikroplardan arındırılıyor. Böylece çevreyi rahatsız edici koku ve oluşabilecek hastalıklar önlenmiş oluyor. Darıca genelinde ana caddelerde ve mahalle aralarındaki konteynerler belirli periyotlarla bol köpüklü su ile yıkanırken, rutin olarak yapılan yıkama işlemi ile halk sağlığını tehdit eden oluşumların da önüne geçiliyor. Ekipler ayrıca cadde ve kaldırımları da belirli periyotlarla yıkayarak daha temiz hale getiriyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada, "Çöp konteynerlerini yıkama çalışması sayesinde görüntü kirliliği ve kötü koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçiliyor. Konteynerler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından düzenli olarak basınçlı su ile içi yıkanıp, dezenfekte ediliyor. Daha temiz ve sağlıklı bir Darıca için tüm hemşerilerimizden de bize yardımcı olmalarını ve çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamalarını ve konteyner dışına çöp bırakmamalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.