Darıca’da engelliler için kurs açılacak!

Spor 26.09.2021 - 11:29, Güncelleme: 26.09.2021 - 11:29
 

Darıca’da engelliler için kurs açılacak!

Darıca Belediyesi’nin engelli vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kurs kayıtları başladı.

Darıca Engelsiz Yaşam Merkezi'nin bünyesinde gerçekleştirilecek olan engelli vatandaşlara yönelik olan kurs kayıtları 27 Eylül Pazartesi günü Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde başlıyor.  4 Ekim Pazartesi günü eğitimleri başlayacak olan kurslar diksiyon, Kur’an-ı Kerim ile ilmihal, özbakım ile sosyal yaşam, makrome örgü, süs bitki yetiştirme, çarpana dokuma, batik boyama,  dekoratif el sanatları, takı tasarımı, filografi, rölyef, ahşap boyama, ahşap yakma, keçe ve aksesuar hazırlık gibi 14 farklı kategoriden oluşacak. “DARICA’YI, DARICALILARLA İNŞA EDİYORUZ” İlçedeki büyük bir eksiği kapatan Darıca Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engelli vatandaşların, eğitimlerinde de büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayata geçirdikleri projeler ve hizmetlerle engelsiz bir Darıca hayal ettiklerini ve hayal için uğraştıklarını dile getirerek, “Darıca’yı, Darıcalılarla inşa ediyoruz. Biz Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde hayata geçirdiğimiz özel kurslarımızla, engelsiz dostlarımız kendilerini geliştirme ve toplum yaşamına dahil olma imkanı bulmalarını istiyor bu kapsamda da kurslarımızı başlatıyoruz. Darıca Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bu özel merkezimizle son derece gurur duyuyoruz. İnancım odur ki sevgi tüm engelleri aşar. Darıca’nın tüm güzelliklerini ve imkanlarını hep birlikte paylaşarak tüm engelleri ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.
Darıca Belediyesi’nin engelli vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kurs kayıtları başladı.

Darıca Engelsiz Yaşam Merkezi'nin bünyesinde gerçekleştirilecek olan engelli vatandaşlara yönelik olan kurs kayıtları 27 Eylül Pazartesi günü Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde başlıyor.  4 Ekim Pazartesi günü eğitimleri başlayacak olan kurslar diksiyon, Kur’an-ı Kerim ile ilmihal, özbakım ile sosyal yaşam, makrome örgü, süs bitki yetiştirme, çarpana dokuma, batik boyama,  dekoratif el sanatları, takı tasarımı, filografi, rölyef, ahşap boyama, ahşap yakma, keçe ve aksesuar hazırlık gibi 14 farklı kategoriden oluşacak.

“DARICA’YI, DARICALILARLA İNŞA EDİYORUZ”

İlçedeki büyük bir eksiği kapatan Darıca Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engelli vatandaşların, eğitimlerinde de büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayata geçirdikleri projeler ve hizmetlerle engelsiz bir Darıca hayal ettiklerini ve hayal için uğraştıklarını dile getirerek, “Darıca’yı, Darıcalılarla inşa ediyoruz. Biz Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde hayata geçirdiğimiz özel kurslarımızla, engelsiz dostlarımız kendilerini geliştirme ve toplum yaşamına dahil olma imkanı bulmalarını istiyor bu kapsamda da kurslarımızı başlatıyoruz. Darıca Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bu özel merkezimizle son derece gurur duyuyoruz. İnancım odur ki sevgi tüm engelleri aşar. Darıca’nın tüm güzelliklerini ve imkanlarını hep birlikte paylaşarak tüm engelleri ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.