19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da farkındalık etkinliği

Darıca 04.04.2021 - 11:07, Güncelleme: 04.04.2021 - 11:07
 

Darıca’da farkındalık etkinliği

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ‘Otizm eksiklik değil, farklılıktır’ etkinliği düzenledi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ‘Otizm eksiklik değil, farklılıktır’ etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba katıldı. Düzenlenen etkinlikte özel eğitim sınıflarına yapılan iyileştirmelerin açılışı da gerçekleştirildi. Programda bir konuşma yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, “Her rengi ayrı bir güzelliğinin olduğunu biliyoruz, yaşantımızın her alanında bu renklerle iç içe olmaktan mutluluk duyuyoruz. Otizm eksiklik değil, farklılıktır. Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu olarak farkındayız. FARKINDALIK ETKİNLİĞİ 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle okul bünyesinde eğitimlerine devam eden orta ve hafif düzey özel eğitim sınıflarıyla farkındalığa dikkat çekmek için bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Özel eğitim sınıflarımıza yapılan iyileştirmenin açılışını da bu özel ve anlamlı günde yapmak bizleri mutlu etti. Özel eğitim sınıflarının iyileştirilmesi çalışmalarına destek veren ve katkı sunan başta okul müdürüz olmak üzere; okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz” dedi.  
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ‘Otizm eksiklik değil, farklılıktır’ etkinliği düzenledi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ‘Otizm eksiklik değil, farklılıktır’ etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba katıldı. Düzenlenen etkinlikte özel eğitim sınıflarına yapılan iyileştirmelerin açılışı da gerçekleştirildi. Programda bir konuşma yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, “Her rengi ayrı bir güzelliğinin olduğunu biliyoruz, yaşantımızın her alanında bu renklerle iç içe olmaktan mutluluk duyuyoruz. Otizm eksiklik değil, farklılıktır. Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu olarak farkındayız.

FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle okul bünyesinde eğitimlerine devam eden orta ve hafif düzey özel eğitim sınıflarıyla farkındalığa dikkat çekmek için bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Özel eğitim sınıflarımıza yapılan iyileştirmenin açılışını da bu özel ve anlamlı günde yapmak bizleri mutlu etti. Özel eğitim sınıflarının iyileştirilmesi çalışmalarına destek veren ve katkı sunan başta okul müdürüz olmak üzere; okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.