Darıca’da hastaneye yatışlar…

Darıca 04.03.2021 - 10:31, Güncelleme: 04.03.2021 - 10:32
 

Darıca’da hastaneye yatışlar…

Türkiye’de koronavirüse karşı yaygın kullanımı devam eden Çin menşeili Covid-19 aşısının 24 merkezde yürütülen Faz-3 çalışması sonucu açıklanmasının ardından Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, “Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde” dedi.

Türkiye’de yaygın kullanımı devam eden Çin menşeili Covid-19 aşısının 24 merkezde yürütülen Faz-3 çalışması sonucu açıklandı. Hacettepe Üniversitesi, CoronaVac aşısının etkinliğinin yüzde 83,5 olarak hesaplandığını, hastanede yatışı engelleme oranının yüzde 100 olarak bulunduğunu duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çin aşısı ile alakalı yaptığı açıklamada, “Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik yüzde 83,5 ve hastaneye yatışları yüzde 100 engelliyor. Kullandığımız aşı, her 100 kişiden 83,5’inde etkili. Bu sonuç, Sinovac aşısının bugün açıklanan Türkiye Faz III araştırmasında ortaya kondu. Hayat yakında daha da normal olacak” ifadelerini kullandı. DARICA’DA HASTANEYE YATIŞLAR ENGELLENDİ Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ardından açıklama yaptı. Doğan Darıca’da yapılan aşılama uygulamalarında da hastaneye yatışın yüzde 100 engellendiğini söyleyerek, “Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları yüzde 100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde” dedi.
Türkiye’de koronavirüse karşı yaygın kullanımı devam eden Çin menşeili Covid-19 aşısının 24 merkezde yürütülen Faz-3 çalışması sonucu açıklanmasının ardından Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, “Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde” dedi.

Türkiye’de yaygın kullanımı devam eden Çin menşeili Covid-19 aşısının 24 merkezde yürütülen Faz-3 çalışması sonucu açıklandı. Hacettepe Üniversitesi, CoronaVac aşısının etkinliğinin yüzde 83,5 olarak hesaplandığını, hastanede yatışı engelleme oranının yüzde 100 olarak bulunduğunu duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çin aşısı ile alakalı yaptığı açıklamada, “Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik yüzde 83,5 ve hastaneye yatışları yüzde 100 engelliyor. Kullandığımız aşı, her 100 kişiden 83,5’inde etkili. Bu sonuç, Sinovac aşısının bugün açıklanan Türkiye Faz III araştırmasında ortaya kondu. Hayat yakında daha da normal olacak” ifadelerini kullandı.

DARICA’DA HASTANEYE YATIŞLAR ENGELLENDİ

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ardından açıklama yaptı. Doğan Darıca’da yapılan aşılama uygulamalarında da hastaneye yatışın yüzde 100 engellendiğini söyleyerek, “Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları yüzde 100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.