Darıca’da kadınlar için özel kurs açıldı

Darıca 20.01.2021 - 12:18, Güncelleme: 20.01.2021 - 12:22
 

Darıca’da kadınlar için özel kurs açıldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile kadınlara yönelik ‘Dijital Pazarlama’ kursu açıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile Darıcalı kadınların kendi el yapımı ürünlerini sergileyip pazarlama yapabilecekleri Dijital Pazarlama kursu açıldı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kurs için kayıtlar alınmaya başlandı. Belediye başkanlığı seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Bıyık, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını, ev ekonomisine destek olmalarının önünü açacak olan ‘Dijital Pazarlama’ kursunu için düğmeye bastı. EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK Darıca’da kadınların da aktif olacakları birçok çalışmayı devreye sokacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde her kesime hitap etmeye, hizmetlerimizi toplumun her sınıfını mutlu edecek şekilde yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızı için kurs açmaya karar verdik. Kadınlarımızın kendi el emekleri ile yaptıkları ürünleri sanal ortamda pazarlayabilmelerine katkı sağlayacak olan ‘Dijital Pazarlama’ kursumuz, ev ekonomisine de dolaylı yoldan katkı sağlayacak. Kadının başının daha dik olduğu, ekonomik özgürlüğünün sağlandığı, kimseye biat etmek zorunda kalmadığı bir Türkiye’de yaşamasının önünü Darıca’dan açacağız” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile kadınlara yönelik ‘Dijital Pazarlama’ kursu açıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile Darıcalı kadınların kendi el yapımı ürünlerini sergileyip pazarlama yapabilecekleri Dijital Pazarlama kursu açıldı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kurs için kayıtlar alınmaya başlandı. Belediye başkanlığı seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Bıyık, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını, ev ekonomisine destek olmalarının önünü açacak olan ‘Dijital Pazarlama’ kursunu için düğmeye bastı.

EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Darıca’da kadınların da aktif olacakları birçok çalışmayı devreye sokacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde her kesime hitap etmeye, hizmetlerimizi toplumun her sınıfını mutlu edecek şekilde yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızı için kurs açmaya karar verdik. Kadınlarımızın kendi el emekleri ile yaptıkları ürünleri sanal ortamda pazarlayabilmelerine katkı sağlayacak olan ‘Dijital Pazarlama’ kursumuz, ev ekonomisine de dolaylı yoldan katkı sağlayacak. Kadının başının daha dik olduğu, ekonomik özgürlüğünün sağlandığı, kimseye biat etmek zorunda kalmadığı bir Türkiye’de yaşamasının önünü Darıca’dan açacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.