19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da sıra; 55 yaş üstünde

Darıca 20.04.2021 - 14:04, Güncelleme: 20.04.2021 - 14:04
 

Darıca’da sıra; 55 yaş üstünde

Sağlık Bakanlığı tarafından kademeli olarak gerçekleştirilen aşılama sürecinde sıra 55 yaş üstü vatandaşlara geldi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan sırası gelen vatandaşları aşı randevusu alması için çağrıda bulundu.

Birçok aşamada ikinci doz aşı çalışmaları sürerken, ilk doz aşıda sıra 55 yaş üstü vatandaşlara geldi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan Darıcalılara çağrıda bulunarak, “Bugün itibariyle aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Aşı programımız tedarik koşullarına bağlı olarak kararlılıkla sürecek” dedi.  MHRS RANDEVU ALMA Corona aşısı için Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden https://www.mhrs.gov.tr/ veya 182’den randevu alınarak başvuru yapılabilecek. MHRS Web’den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise ‘Randevu Al’ butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan ‘Üye Ol’ seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz. İFTARDAN SONRA DA AŞI OLUNABİLİYOR Sağlık Bakanı Koca, geçtiğimiz günlerde aşı konusunda vatandaşlara çağrıda bulunmuş, iftardan sonra da aşı olabileceklerini söylemişti.
Sağlık Bakanlığı tarafından kademeli olarak gerçekleştirilen aşılama sürecinde sıra 55 yaş üstü vatandaşlara geldi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan sırası gelen vatandaşları aşı randevusu alması için çağrıda bulundu.

Birçok aşamada ikinci doz aşı çalışmaları sürerken, ilk doz aşıda sıra 55 yaş üstü vatandaşlara geldi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan Darıcalılara çağrıda bulunarak, “Bugün itibariyle aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Aşı programımız tedarik koşullarına bağlı olarak kararlılıkla sürecek” dedi. 


MHRS RANDEVU ALMA
Corona aşısı için Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden https://www.mhrs.gov.tr/ veya 182’den randevu alınarak başvuru yapılabilecek. MHRS Web’den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise ‘Randevu Al’ butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan ‘Üye Ol’ seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.


İFTARDAN SONRA DA AŞI OLUNABİLİYOR
Sağlık Bakanı Koca, geçtiğimiz günlerde aşı konusunda vatandaşlara çağrıda bulunmuş, iftardan sonra da aşı olabileceklerini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.