Darıca’da taksi durakları yenileniyor!

Darıca 09.06.2021 - 17:35, Güncelleme: 09.06.2021 - 17:35
 

Darıca’da taksi durakları yenileniyor!

Darıca’da taksi durakları yenileniyor!

Darıca Belediyesi, görüntü kirliliği oluşturan ve taksici esnafının rahatı için taksi duraklarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın taksici esnafına verdiği söz doğrultusunda başlatılan taksi duraklarını yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Darıca Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda Bayramoğlu ve Osmangazi mahallelerindeki taksi durakları yenilendi ve modern görünümüne kavuştu. Başkan Bıyık, Bayramoğlu Taksi’nin ardından diğer taksi duraklarının da yenileme çalışmalarının başladığını söyledi. RAHAT ORTAMDA HİZMET Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yenilenen taksi durakları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Darıca Belediyesi olarak Darıca’nın estetik bir görünüme kavuşması adına her alanda çalışmaya devam etmekteyiz. Bu kapsamda taksici esnafına söz verdiğimiz modern taksi durakları da birbiri ardına hayata geçiriyoruz. Osmangazi Mahallesi taksi durağının bir süre önce şoför esnafına teslim edilmesinin ardından bugün de Bayramoğlu Mahallesi’nde bulunan Bayramoğlu Taksi’nin teslimini gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi. Başkan Bıyık, kent estetiğine uygun inşa edilen duraklarla hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmek istendiği hem de taksici esnafının vatandaşa daha rahat bir ortamda hizmet sunmasını hedeflediklerini dile getirdi.
Darıca’da taksi durakları yenileniyor!

Darıca Belediyesi, görüntü kirliliği oluşturan ve taksici esnafının rahatı için taksi duraklarını yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın taksici esnafına verdiği söz doğrultusunda başlatılan taksi duraklarını yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Darıca Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda Bayramoğlu ve Osmangazi mahallelerindeki taksi durakları yenilendi ve modern görünümüne kavuştu. Başkan Bıyık, Bayramoğlu Taksi’nin ardından diğer taksi duraklarının da yenileme çalışmalarının başladığını söyledi.

RAHAT ORTAMDA HİZMET

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yenilenen taksi durakları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Darıca Belediyesi olarak Darıca’nın estetik bir görünüme kavuşması adına her alanda çalışmaya devam etmekteyiz. Bu kapsamda taksici esnafına söz verdiğimiz modern taksi durakları da birbiri ardına hayata geçiriyoruz. Osmangazi Mahallesi taksi durağının bir süre önce şoför esnafına teslim edilmesinin ardından bugün de Bayramoğlu Mahallesi’nde bulunan Bayramoğlu Taksi’nin teslimini gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi. Başkan Bıyık, kent estetiğine uygun inşa edilen duraklarla hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmek istendiği hem de taksici esnafının vatandaşa daha rahat bir ortamda hizmet sunmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.