Darıca’da yaz temizliği seferberliği başladı!

Darıca 10.06.2021 - 15:32, Güncelleme: 10.06.2021 - 15:32
 

Darıca’da yaz temizliği seferberliği başladı!

Darıca’da yaz temizliği seferberliği başladı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı doğrultusunda Darıca’da yaz temizliği başlatıldı. Yaz temizliğine Bayramoğlu Mahallesi’nden başlandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı doğrultusunda Darıca’da yaz temizliği için adeta seferberlik başlatıldı. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler başlatılan yaz temizliği seferberliği ile her gün Darıca’nın bir mahallesinde detaylı temizlik çalışması yürütecek. Bayramoğlu Mahallesi’nden başlayan yaz temizliği; Darıca’nın 14 mahallesinde de devam edecek. DARICA’NIN 14 MAHALLESİNDE YAZ TEMİZLİĞİ Bayramoğlu Mahallesi’nden başlatılan yaz temizliği seferberliğine kendisi de katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, temizliğin önümüzdeki günlerde Darıca’nın tüm mahallelerinde de başlayacağını söyledi. Başkan Bıyık yaz temizliği seferberliği ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün Bayramoğlu Mahallemizde genel temizlik çalışmamızı devam ediyor. Çevre Haftası nedeni ile bu çalışmayı yapıyoruz ama bugün yaptığımız çalışma yaklaşık bir hafta önce başlattığımız yaz temizliğinin Bayramoğlu Mahallesi kısmı. Otlu olan kısımlar temizleniyor, çöpler, molozlar, hurdalıklar alınıyor. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda şahsi parsel de olsa eğer bir rahatsızlık durumu varsa kuruyan otların biçilmesini sağlıyoruz. VATANDAŞLARIMIZIN YAZA DAHA MUTLU GİRMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Mahalleye girdiğimiz zaman mahalle taraması yapıyoruz. Aynı zamanda Park Bahçeler ekiplerimiz parklarda, Fen İşleri ekibimiz cadde ve sokaklarda bakım-onarım işlemlerini tamamlıyor. Aynı anda mahallenin birçok eksiği tamamlanarak, vatandaşlarımızın yaza daha mutlu girmesi için çalışıyoruz. Yaz temizliğini el birliği ile yapıyoruz. İşin içine çocuklarımızı da katarak onlara çevre bilinci oluşturmayı kendimize görev edindik. Temiz bir çevre için hep birlikte canla başla çalışmaya devam edeceğiz.
Darıca’da yaz temizliği seferberliği başladı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı doğrultusunda Darıca’da yaz temizliği başlatıldı. Yaz temizliğine Bayramoğlu Mahallesi’nden başlandı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı doğrultusunda Darıca’da yaz temizliği için adeta seferberlik başlatıldı. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler başlatılan yaz temizliği seferberliği ile her gün Darıca’nın bir mahallesinde detaylı temizlik çalışması yürütecek. Bayramoğlu Mahallesi’nden başlayan yaz temizliği; Darıca’nın 14 mahallesinde de devam edecek.

DARICA’NIN 14 MAHALLESİNDE YAZ TEMİZLİĞİ

Bayramoğlu Mahallesi’nden başlatılan yaz temizliği seferberliğine kendisi de katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, temizliğin önümüzdeki günlerde Darıca’nın tüm mahallelerinde de başlayacağını söyledi. Başkan Bıyık yaz temizliği seferberliği ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün Bayramoğlu Mahallemizde genel temizlik çalışmamızı devam ediyor. Çevre Haftası nedeni ile bu çalışmayı yapıyoruz ama bugün yaptığımız çalışma yaklaşık bir hafta önce başlattığımız yaz temizliğinin Bayramoğlu Mahallesi kısmı. Otlu olan kısımlar temizleniyor, çöpler, molozlar, hurdalıklar alınıyor. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda şahsi parsel de olsa eğer bir rahatsızlık durumu varsa kuruyan otların biçilmesini sağlıyoruz.

VATANDAŞLARIMIZIN YAZA DAHA MUTLU GİRMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Mahalleye girdiğimiz zaman mahalle taraması yapıyoruz. Aynı zamanda Park Bahçeler ekiplerimiz parklarda, Fen İşleri ekibimiz cadde ve sokaklarda bakım-onarım işlemlerini tamamlıyor. Aynı anda mahallenin birçok eksiği tamamlanarak, vatandaşlarımızın yaza daha mutlu girmesi için çalışıyoruz. Yaz temizliğini el birliği ile yapıyoruz. İşin içine çocuklarımızı da katarak onlara çevre bilinci oluşturmayı kendimize görev edindik. Temiz bir çevre için hep birlikte canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.